Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Andi,
TL1000R-hez van alkatrészetek? Az elejéhez kéne + idomok...
Szia!
Ami jött most az fejidom nélküli, ezekből csak az űlés alatti deklit tudom küldeni 6E-ért.
Üdv:Andi

Sanyi50!
Van egy használt GSXR 250R főtengelyem csapágyakkal,egy hajtókar hiányzik ,ha érdekel beszélhetünk.
Szia.Andi Fézerhez mitek van fejidom bal tükör bal ülés alatti dekli fejidom bal belsörész elöre is kössz.
Az RK-t még nem néztem, de a DID Békára és Busára 45 rugó körül lenne.
Szia Mindenki!
Érkezett alkatrészeink:
GSR 600 2007.
Z 1000 2005.
Fazer 600 2006.
Bandit 650 2008.
Virago 535 1992-1998.
ZX 6 R 1998.
ER 6N 2006.

Üdv: Andi
Az elmúlt 6 évben fél éve árulok láncot. Az előtt többet is kipróbáltam és nem véletlenül árulom ezt. De ez előtt is ugyanezt mondtam.
Kb. ugyanez van a Motullal is.
De mindegy is, te használj EK-t...
U.i.: van aki motorja élete során egyszer cserél láncot összesen, szal túl sok lehetőség azért nincs.
Hmmm...furi. Lehet olcsóbban szállít a gyárnak.
Neked mennyi lenne egy gyári láncszett?
Neem, az igazából egy jó fajta sisaktartó...
ja, a suzukikon mostanában az van......
A Békádon gyárilag RK lánc van?
Jah, és azért mert te DID-et árulsz nem kell lehúzni másikat...
Ez is jó magyar szokás...
Én is megnéztem. Ugye, különbözik!
És az ára az Hondám esetében 1000Ft különbség volt.
Aztán a Hondámhoz meghozták ide Komáromba, ahol elgyalogoltam érte 10 perc alatt, a másikért meg fel kellett volna mennem BP-re, vagy postaköli...
Kár ezen vitatkozni.......nem ér annyit az egész........kinek a pap kinek a DID.....
Egyszerű a képlet, ha bemennék és nem annyi amennyit írnak(tegyükfel, h kedvezmény nincs), nem veszem meg...
Azt hittem, azért van, a nyakkendő fel ne csússzon!
Nem megyek. És nem is azt mondtam, h az az isten, mert sztem Japánban van sokkal jobb lánc is ezeknél...
Én megnéztem mi a különbség a "gyári" és külön árult nissin betétnél, amit gyáriként árulnak az pár mm-rel vastagabb és kicsit más az összetétele.....viszont az ára dupla....
Én elsőnek kipróbálok több fajtát, amiről jót hallok és utána a tapasztalatok alapján kiválasztom a legjobbat és annál a márkánál maradok. Tudod, van az a púp a nyakunkon, és avval gondolkodhatunk...
Annyiért amit a neten látsz: azt felszorozva 1,10 -el kapod a VALÓDI árat... na abból könnyű adni 10 % ot
Holnap semennyiért MERT NINCS NYITVA SZOMBATON!
Jah, aztán azt 10000-renként cserélhetném.
Valami drag lánc kéne...
Nem hinném, h egyformák lennének. Pl fékbetétek sem egyformák.
A gyári Honda Nissin az nem ugyan olyan mint amit a motoparts-nál vennél Nissin...
Ja értem, csak nem láttam kiírva túrát... De akkor majd megvárom a saját SV-s csapatom (asszem várhatok egy darabig)
Na de ne offoljunk :)
Amúgy minek mész a pinkbe DID-ért ha szerinted egy szar és az EK az isten?
holnap ha kutyáék megvárnak utánuk szaladok, vasárnap még nem tudom....