Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán visszavittem volna. Nekem már a Hondán elment 23000-ret, és nincs baja.
Amúgy nyugodtan vegyetek ilyet meg hasonlókat, legalább hamarabb vesztek DID-et utána. Szal nekünk ez csak jó.
JAV: az első ezres volt.
Nem nyúlik, miért mennyit ment vele 2 ezret? 10-nél majd fog... Meg zörögni is.
Szart vett? SV-re a legerősebbet vette, és olyan volt mint a csörgőkígyó, 650-re meg a 100LE-set, az emg engedte a zsírt. Persze lehet az EK nem SV kompatibilis (LOL).
Az egyik EK asszem 10-et ment el, a másik 14-et. Még az én szopós Irisem is elment 13-at...
530ZVM nálam 32.000-nél kezdődik és a legdrágább 37.
Amúgy 30 ezer kilométer? Mi a szart akarsz? Annál többet a gyári se megy el, ami 2x annyiba kerül. Plusz nem árt néha befújni trutyival :D
Na ja, biztos az SV széttépte a láncot. A barátom SP1-én meg nem nyúlik érdekes... Persze az SP1 gyengébb mint az SV...
Sztem inkább pancser volt a két ember és szar típust vett...
DID 50ZVM extra erős (130 LE felett)
108szemű 37 500 .-
110szemű 38 300 .-
Ez jó? Ez is 40e...
Jóval tartósabb a DID, hmmm nézzük csak. kb 30e-ret bírt ki nekem a Hondámon. Pedig az csak 100 lovas volt. Az nagyon tartós... Egy SZAR...
Hát kéne a pöcsömnek egy sima 530 lánc 40 rugóért, amikor a jóval tartósabb (de nem színes) megoldásból egy szett is sokkal olcsóbb.
EK lánc? Na ne vicceljünk már! az örök gariról meg nyúlásmentességről annyit, hogy két ember is bedőlt tőlünk neki, és szarráment a láncuk. Nyugodtan fel lehet dobni nálunk a kérdést az EK-ról.
SOOOOS Sziasztok.keresek megvételre 125 mtx hengert ha van irj.KÖSZI
JOE egy srác bont egy 97 est cbr topik vagy a 900 rr topikon nézd meg...
köszi
Hello!

Honda CBR900 (sc28) hoz keresek termosztátot ill. első ülést!
Sztem jó sokért... ha van 1általán...
De utána nézek neked.
EK láncból vannak színezettek. Nekem is volt ilyenem. Sztem fasza lánc volt.
http://www.ekchain.hu/catalogu...
87-90 ig honda cbr 1000F hengersor hengerfej eladó, elérhetőségek az adatlapomon.
Suzuki Rmz 250 k7 -hez keresek főtengelyt!

irj! kalasnyikov180@citromail.hu
Köszi, érdekelne :)
Hy! Segitsen nekem valaki, hogy hol tudnek 2004 FE 550s BERG /hez rendelni egy hatso lengovilla felujito szettet! Ha nem megy szettben, akkor kellene 4db gorgos csapagy, 2 csap, 4 simering, meg 2 tavtarto gyuru. Sajna probaltam a dunafoldvari Welt Auto/ban, de nem tudom mi a banat van, de mar vagy 2 honapja nem erkezett meg, hiaba kerdezgetem mondjak, hogy majd szolnak ha jon, de csak nem akar megerkezni! Segitsetek legyszives! Koszonom
650-esé lehet hogy van még itthon egy pár,holnapra megnézem neked!
Ja meg ha valaki bontana gilerát a fesszab érdekelne. (az sincs)
Hali. Gilera rv125-be való alkatrész kellene nekem, a nevét nem tudom, de a berúgókar tengelyének végén van, a képen az látható. Kellene, de még rendelni sem tudok hozzá, mert nem tudom(ják) a nevét.
Írtam, csak nap közben nem vagyok gépnél :)
SZiasztok!95-ös gsxr 750-hez 4-a 2-be kipu rendszer?Niincs valakinek?
Ennek igazán örülök, hogy örűlsz