Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi elnéztem az árat a kettő darab 16 ezer
Szia! Hétvégére megyek haza és kiderítem hogy jó lenne -e hozzá. A Katanáé 4 vezeték ,plusz test az biztos. Meg kell néznünk hogy egyforma -e a generátorok fajtája ,amit szabályoznia kell . Ha olyan ami kell akkor majd írok . Köszi,és üdv. Jani
Sziasztok!
Van pár eladó cuccom SV 1000-hez!
Érd: bocskai19@freemail.hu
szia.Minden jó rajta és nagyon szép állapotban vannak

Darabja 11 ezer péz
Hali. Az első féknyergeket mennyiért dobod, és milyen állapotban vannak a tömítések benne, meg a felfogató menet?
Kössz! Még átgondolom.
szia!27 ezerbe.
cbrgabor! a kawakerekeket mennyiért adod?lehet megvenném a Gpx -re.
Sziasztok! 2004-es Yamaha R6-hoz keresek jobbos kormánycsutkát! Ha van valakinek bontott olcsón kérem írjon! Köszönöm! szkafi@t-email.hu
Szia!
Motoron van még, ha leszerelik a srácok, akkor majd megmérjük.
Üdv: Andi
Érdekes lehet privátban küldhetnél róla adatokat ! ( össze/szét méret, ár, stb. )

Kösz !
Szia Mindenki!
Eladó állítható kormányteló.
Suzuki GSXR 750-en van jelenleg.
Üdv: Andi
Eladók
CBR 1000F hajtókarok olcsón eladóak kiválló állapotban. elérhetőségek az adatlapomon
Hali! Küllőt szeretnék gyártatni méretre. Nem tudtok valakit, aki foglalkozik ilyennel?
Sziasztok!Keresek Suzuki gsxr750 99' évjáratú géphez komplett fejidomot.kawasaki400@freemail.hu
Meglesz,nem fogjuk annyiban hagyni,naná,hogy nem!
szia az fz re szeretnéd felrakni?

attól függ mik kellenek neked.
de az nekem is tetszik.majdnem elcseréltem a 99 es cbr 900 mat egy ilyenre mint a tiéd
erre találták ki a Fogyasztóvédelmi hivatalt...az eladó kötelessége eljárást kezdeményezni, ha te nem fogadod el az Ő kifogásukat...sztem, ha pár hónapos a cucc és 2 év gari van rá, akkor gogo Hivatal..simán neked ítélik és a cég minimum 50k-t fizet az eljárásért plusszban ..ha neki ez megéri, TE se legyél szívatni őket...ennyi...
A moci eleje mennyi lenne?
Valami ilyesmit szeretnék az FZ-be, de nem tudom megoldható-e.
Hát nem gyönyörű
Már ekkor beleszerettem
jah értem így vetted?
úr isten!mi történt? lett valami bajod?