Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok!
keresek 99 es r1 hez alkatrészeket: esetleg ha van valakinek akkor van cserébe 4 olyan felni mint a képen 5X120 as 15" os vagy ha csak kp akkor mennyi...
10-ért jó a tanksapka gyári kulccsal?
szia
De megkaptam köszönöm
Helo mindenki!

Keresek Kawasaki zxr250eshez 93as évjáratúhoz! Tanksapkát , ha lehet nem 15ezerér mint a neten találtam!Köszi előre is!
Hali!
Küldtem PÜ-t, nem kaptad meg?
Yamaha xs 750 blokk és fékalkatrészek eladók!
06304604073
Szia
Féknyereg tartó konzolod is van hozzá?
Sziasztok.
2000-es suzuki rm 250-hez keresek első telóhoz alsó központi csavart, ha valaki tudja hol lehet ilyet beszerezni bontottat akkor ossza meg velem.
Köszönöm.
Szasztok! Megtudnátok mondani,hogy Pesten melyik mocis boltban tudnék venni tűszelepet? (egy Mikuni-ba kéne)
Szia.
Nekem 1997 Ktm620 egs em van ehez is van szerelési utmutatód?Milyen nyelven és mennyire részletes?
Alex!Küldtem neked mailt!
Szia!
Nekem van egy Brembo egydugós hátsó fékem kompletten, KTM-ről származik és 15eFt az ára.
Akinek szüksége van valamire az ebay.com-ról az USA-ból és az eladó nem szállit Mo-ra keressen meg ha kell valami, lebonyolitom neki a vásárlást és a szállitást, tőlem Floridából hetente jön légi konténer Budapestre.

Nem találtam nekem valót de azért köszi az infót.
Szia! Javaslom neked az alábbi linken lévő bontokkal kezd ha ott nincs cucc akkor olasz ebay vagy kinti bontókból tudsz csak motyókat venni hozzá.
Motorkerékpár bontók....
Sziasztok!A neten néztem meg a motorom nevét és állítólag cagiva cocis. 50 ccm-es túraendúró.Nagyon hiányos de nem akarom eladni mert megszeredtem mikor még tudtam vele horgászni járni.Szeretnék hozzá alkatrészeket venni de a helyi motoros boltokba nem lehet hozzá alkatrészt kapni.Jó volna ha ti tudnátok nekem segíteni hogy helyben hol keressek olyan boltot vagy bontót ahol találok hozzá alkatrész.Vagy ehy internetcímet ahol kereshetnék hozzá mert én nem találtam sehol sajna. ELŐRE IS KÖSZI!
Sziasztok! Honda Dominator 650-re keresnék rozsdamentes (bronz színű) kipufogó leömlőket!
Ha kell megtudom neked venni ebay.com-ról mert most más alkatrészeket is vásárolok, és hozok 1000 RR-hez. Keress meg privátban az adatlapomon az elérhetőségem..
Szia Alex!
Igen ez az amit keresek! Mennyibe fájna ha eladó?
Erre gondolsz?
Sziasztok!
2007-es 600 RR-hez keresek Ram Air-t, helyzetjelzőt.
Bocsi ZZR hez vannak a cuccaim üdv mégegyszer
szia nekem van féknyereg tárcsákkall elsö is hátsó is bontott olcsón talán légszürőm is akad. üdv. gábor. msn:hsskft@freemail.hu, skype hsskft. tel:06304875663
Sziasztok
HONDA CRF450 hez keresek hátsó féknyereg tartó konzolt és két féknyerget de csak 1 dugattyús jöhet szóba, ha csak konzol van vagy féknyereg az is jó. Bármilyen egydugattyús féknyereg szóba jöhet csak bírja a terhelést, mert supermotozni kell
Sürgős
Segítsetek