vfr 800fi 1999-évj komplett teelók, hidakkal, fékcsővel, munkahengerekkel, betétekkel, sérülve nem volt ár egyben 85000 ft. , gsxr 750 k5 hátsófelni tárcsával együtt szuper állapotban ár 30000 ft. , ugyanitt gsxr 600 k1-k3-ig és k4-k5 ig elől törött motorok épen maradt alkatrészei eladók, blokkalkatrészek főtengely henger váltó stb. mindkét tipushoz külön eladó számlás forgalomba helyezhető blokkházaik. a k1- ről a képen látható törött de javítható idomok eladók ár 15000 ft. timua@invitel.hu
sziasztok!malaguti f15-höz keresnék a blokkra való takaró műanyag idomot a kerék fölötti sárvédöt és levegőszürőt,ha valaki tudna segiteni kérem jelezzen köszönöm elöre is
Sziasztok All. Egy barátom keres gixer 1000 k5 felső villahidat amire széles kormányt lehet tenni ha valaki tud valami okosságot jelezzen lécci. Köszi Tomcat R1
Yamaha yz-re keresek kitámasztót, sztendert.
Ha valakinek van felesleges akkor szóljon ,vagy aki tudja hol kaphatnék rá kérem hogy irja le.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok!
Eladó Aprilia SR lámpa átalakítva nagy projektorosra!
Komplett sr lámpán van úgy, hogy a nagy projektorok már bele vannak építve, csak apró símitások hiányoznak a teljes műveletből. B6- os passat, és ha jól emlékszem superB projektorokat építettem be.
ok koszi telefonon jelentkezem amikor en is megkpaom ra lovet
honda devil alkatreszetek van?huto, job oldaslidom,tartaly es farkidom kozoti fekete idom,job elso taposo,elso sarvedo,job elso fektarcsa.
Hali! Ha veszed a fáradtságot és lefeszed a far idomot és elküldöd nekem a hátsó üléssel együtt akkor én tudok gyártani neked üvegszálból és színre is tudom fújni.Üdv?Gege
Szia gondolom postai utánvétellel gondoltad mert Szekszárd és Debrecen nem szomszédossak Gondolom megnézted a képet és látod hogy nincs tanksapka,se benzincsap.Ide küld a neved,címed (keki@euromail.hu)és postai utánvétel+1620ft küldöm ha megfelel
Nincs valakinek ZX-7R-hez fejidomtartó konzolja,kicsi pénzért?
2007-es 600 RR -hez keresek Bal és Jobb fényszórót
Ha valaki tud nekem segíteni akkor ide írjon
hau.vic@gmail.com
Köszönöm
index
Yamaha yz-re keresek kitámasztót, sztendert.
Ha valakinek van felesleges akkor szóljon ,vagy aki tudja hol kaphatnék rá kérem hogy irja le.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Eladó Aprilia SR lámpa átalakítva nagy projektorosra!
Komplett sr lámpán van úgy, hogy a nagy projektorok már bele vannak építve, csak apró símitások hiányoznak a teljes műveletből. B6- os passat, és ha jól emlékszem superB projektorokat építettem be.
honda devil alkatreszetek van?huto, job oldaslidom,tartaly es farkidom kozoti fekete idom,job elso taposo,elso sarvedo,job elso fektarcsa.
Üdv.Tamás
Ha esetleg kell vmi majd kerelek,köszi!
Kawasaki EN500as hoz keresek első lámpa keretet (krómozottat)
Ha esetleg tud valaki. Köszi
Űléspúp 10000,-, a kuplung kompletten 25000,- ( a fényképen kicsit poros, mert nem másztam most fel letörőlni)
Üdv: Andi