Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen a segítséget.Hamarosan felcsörgetek mindekit!
Csaó! Keresek rmz250 baloldali hűtőt
itt tudsz cr alkatrész után érdeklödni
06-30-855-76-33
helló!

Nekem van lendkerekem: 06-30-855-76-33
Sziasztok!

Ha valaki esetleg tudna honda cr125-höz gyújtást az írjon nekem.Az évjárata 1997-es.Nagyon fontos lenne, mert már fél éve nem mentem vele.Vagy aki tudja h honnan tudnám beszerezni?Erre az emailcímre enduro89@freemail.hu
Köszi szépen
sziasztok!

rotax123blokkomba keresek olcsón lenkreket! ha valakinek van jelezze! thx
Sztok!
Nincs véletlenül valakinek fölös eladó gyári szerszámkészlete Yamaha FZR-hez?
4 dugattyús Supermoto féknyereg 320-as tárcsához eladó adapterrel együtt! Yamaha Honda Suzuki típusokhoz. 35e ft
Sziasztok! Suzuki Rmx 50-hez keresek kilóméterórát! Tud valaki segíteni? Az új ára kicsit necces, így mindenképpen használt, működőképes érdekelne!
Helló

küldenél képet hogy milyen ? kellene

szanijo@alfold.net
Sziasztok, segítségetek kérném...
Ha valakinek van mostanában felújítandó CR125-ös (89-92 körüli) Hondához tömítéskészlete (blokközép, huplungdekni, hengertalp stb..), adja már kölcsön legyen szíves, lemásolnám. Ha nagyon gonosz, még valami pénzt is kérhet érte
Állítólag 8ezer egy garnitúra, és nekem nem is kell belőle mind.

30 383 75 69
Sziasztok! Továbbra is keresek Honda Dio AF28 első telókat és hátsó gátlót! Jó Kymcoé vagy Daelimé is!
Motoros felszerelések, bontott Japán alkatrészek eladók!
sajnos nincsen. kormányvégsúly van, jó állapotban, ezüst szinben 1500/pár
berugókar: 06-30-855-76-33
Helló

kellene nekem rs 50-re 2002 gyártásúra hátsó sárvédő ill kormány suly ha van milyen áll ill mennyi Ft

jocó
Sziasztok
Valaki nem tudna elado kawasaki zxr 250es fötengelyt vagy blokkot?
Felújított Honda CRM 125 blokk eladó, alkatrészenként is ...berúgókarral, kuplunggal,tekercsekkel ,forgórészel,jeladóval , stb ...

Tel : 06706155160
ill. : aya@index.hu
Sziasztok! "86- os Honda CR 500- hoz keresek berugókart, ha valaki tud ilyet írjon legyenszives. A berugókar egyezik a 250- ével, amennyiben egyenes szárú! Köszönöm!
Keresek két egyforma karbit, 26os körülit, és van egy nagy kupac jawa alkatrész eladó!
Gsxr-750 sradhoz plexi /teljesen fekete/ motor alatti idom eladó vagy cserélhető 7ezer, 3 ezer ft. csere cross cucc előny.
Eladó használt,de jó állapotú KTM 13-as első és 50-es hátsó lánckerék. Ára: 6000,- +posta.
Sziasztok!

Nem tudna valaki esetleg egy kawasaki ZXR 400-as blokkot vagy hengersort?
Ha valakinek van eladó jobb állapotú szóljon
köszi
sztem az apriliájé is jó rá.
UFO kiegészítők, cross gumik kedvező áron eladók.
érd: 06-20-545-35-46