Ha valaki esetleg tudna honda cr125-höz gyújtást az írjon nekem.Az évjárata 1997-es.Nagyon fontos lenne, mert már fél éve nem mentem vele.Vagy aki tudja h honnan tudnám beszerezni?Erre az emailcímre enduro89@freemail.hu
Köszi szépen
Sziasztok, segítségetek kérném...
Ha valakinek van mostanában felújítandó CR125-ös (89-92 körüli) Hondához tömítéskészlete (blokközép, huplungdekni, hengertalp stb..), adja már kölcsön legyen szíves, lemásolnám. Ha nagyon gonosz, még valami pénzt is kérhet érte
Állítólag 8ezer egy garnitúra, és nekem nem is kell belőle mind.
Sziasztok! "86- os Honda CR 500- hoz keresek berugókart, ha valaki tud ilyet írjon legyenszives. A berugókar egyezik a 250- ével, amennyiben egyenes szárú! Köszönöm!
06-30-855-76-33
Nekem van lendkerekem: 06-30-855-76-33
Ha valaki esetleg tudna honda cr125-höz gyújtást az írjon nekem.Az évjárata 1997-es.Nagyon fontos lenne, mert már fél éve nem mentem vele.Vagy aki tudja h honnan tudnám beszerezni?Erre az emailcímre enduro89@freemail.hu
Köszi szépen
rotax123blokkomba keresek olcsón lenkreket! ha valakinek van jelezze! thx
Nincs véletlenül valakinek fölös eladó gyári szerszámkészlete Yamaha FZR-hez?
küldenél képet hogy milyen ? kellene
szanijo@alfold.net
Ha valakinek van mostanában felújítandó CR125-ös (89-92 körüli) Hondához tömítéskészlete (blokközép, huplungdekni, hengertalp stb..), adja már kölcsön legyen szíves, lemásolnám. Ha nagyon gonosz, még valami pénzt is kérhet érte
Állítólag 8ezer egy garnitúra, és nekem nem is kell belőle mind.
30 383 75 69
kellene nekem rs 50-re 2002 gyártásúra hátsó sárvédő ill kormány suly ha van milyen áll ill mennyi Ft
jocó
Valaki nem tudna elado kawasaki zxr 250es fötengelyt vagy blokkot?
Tel : 06706155160
ill. : aya@index.hu
Nem tudna valaki esetleg egy kawasaki ZXR 400-as blokkot vagy hengersort?
Ha valakinek van eladó jobb állapotú szóljon
köszi
érd: 06-20-545-35-46