Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha magyarul irtad volna le , mit akarsz megertettem volna .Igy ajanlom, irj a Braumandl-nak, ott kerdezd :))

http://www.braumandl.com/?piwi...
Sziasztok!

1996-os Honda XLV600 Transalphoz keresek oldalidomokat és bukócsövet.
Akinek van infója ilyesmiről kérem írjon!
Köszönöm!
Akrapovic, Leo vince, Arrow, Giannelli, Raptor, Yoshimura Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
motortípusok: KTM vagy amire rakod...
feladva: augusztus 17.
hird. azonosító: #1416546

megjegyzem magamnak
megosztás
küldés ismerősnek
nyomtatás
hirdetés jelentése

Leírás: KTM gyári féktárcsa 240cm es nekem Behr kereken volt Yamahaba Supermoto kereken ,hibatlan állapotú alig hasznalt...ÜDV MINDENKINEK NAGYON SZÉPEN MEGKÖSZÖNNÉM ,HOGY HA VALAKI TUDNA ABBAN SEGITENI HOGY EZT A FÉKTÁRCSÁT MEG MERJEM E VENNI AZ ÉN SZUPERMOTOR KEREKŰ KTM BE 17 RÁF 5. SZÉLES FELFOGATÁS HAT AZ ÉN HÁTSÓ FÉKTÁCSÁM 12CMSZÉLES AKKOR JÓ VAGY NEM MERT AZ ELADÓ 240CM IRT EZT NEM TUDOM MIRE VÉLNI....SEGITSEN VALAKI LEGYEN SZIVES...
sm felnik eladóak
3 pár
Eladó egy Akrapovic Titán 4 csavaros csatlakozással.
Infókért keres fel.
sportdob@gmail.com
Tudok segiteni adatlap
Hali mindenkinek zx10 06 07 kellene jobboldali kipufogó védő spoiler
2004-05 Kawasaki zx-10r lámpák,ülések,indexek,rendszámtartó szett,hátsó lábtartó szett eladó.Nyíregyházán.
Egyben 50000Ft.
ilyet?
Hali! Keresek Koso db-01r kilóméterórát, ha vkinek lenne eladó irjon ide:
rinko_balint@freemail.hu
üdv.
Eladó megmaradt ktm alkatrészek
06 30 635 9305
Akrapovic, Leo vince, Arrow, Giannelli, Raptor, Yoshimura Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Sziaztok.keresek kawasaki er6f2007év visszapilantó tükröt.
Suzuki SV 400 főtengelyt keresek..
Sziasztok van egy Komplett henger hengerfejem Honda NSR 125R-hez. A henger nem hordós, és perselyezett ami jó állapotban van a hengerfejen ütődés nyom látható.Ár 30.000+posta.
Sziasztok!

Van egy eladó WP hátsó gátlóm. Olcsón nagyon szép állapotban.
szia,

van,ha érdekel 70 3179083

üdv,P.
Sziasztok! Keresek VFR750 Rc36-os blokkot indítható állapotban kb. mint a képen csak váz, víz-olajhűtő és kipufogó nélkül is jó.A kép CSAK ILLUSZTRÁLCIÓ!
Sziasztok van egy Komplett henger hengerfej. A henger nem hordós, és perselyezett ami jó állapotban van a hengerfejen ütődés nyom látható.Ár 30.000+posta.
Gsx-r1000 k7 alkatrészek eladók
CBR 600 RR PC37 2005 lengővilla eladó
Sziasztok!

Eladó robogó váz kerekekkel, komplett blokkal, karburátorral, önindítóval, egyben alkatrésznek vagy felújításra eladó:

link