Eladóvá vált a gyönyörűségem:
Kawasaki Z750 2006.10-27800 km
Vezetett szervízkönyvvel.Kizárólag szakszervízben szervízelt,újkorától leinformálható motor.Sérülésmentes.Carbon Arrows rendszerrel(E-számos,Db Killerrel),adom hozzá a gyárit+1 Micron dobot.Brembo Sc fékekkel(hozzá tartozó 5.1-es nagyteljesítményű olajjal 2011.06.10 Kawasaki Ivanics)+gyári,kis rendszámtábla tartóval+gyári,ledes mini indexxel+gyári.Speciális teleszkóp olajjal+szimmeringgel(Kawasaki Ivanics,2011.06.25),Új láncszettel(2011.06.18 Motorcenter),2011-es Bridgestone Bt023-as gumikkal.Bukógombával(Kawasaki Salzburg 2010.09)Igény esetén adom a Gps rendszert is hozzá.Valódi hölgy tulajdonostól,visszavásárlási garanciával.
Eladó egy, kétrészes Calvatti Speed bőrruha térdkoptatókkal.
Méretei: Nadrág külső: kb.100cm, Nadrág belső:72-75cm
Kabát ujjhossz: 61cm
Vállszélesség: 46cm
Amúgy méretezése szerint "L"-es
Hibája annyi van, hogy a kabát-nadrág összehúzó cipzárnak a húzókajáról letört a fogantyú de ettől még össze lehet cipzározni. (képen látszik)
Elérhetőség adatlapomon.
Ha valakit érdekel kormányra rögzíthető vízhatlan gps tok a felszereléshez szükséges tartozékokkal együtt akkor dobjon egy mailt és küldök képeket és infot róla. (új, bontatlan csomagban)
nandipster@gmail.com
Amit mondtam két darabban mehet a dolog ha a jövőhét elején apeh bácsi bólint de tevének is igaza van valamilyen formába ha netán mégis elviszik addig akkor így jártam
Sziasztok
Eladó egy szép állapotban lévő XJ600S Diversion. 1995-ös, 34.000km, nagy givi doboz, tankpad, két martin dob, uj gyertyák, fékbetét, stb. Iár.: 480.000ft Érd. 70/457-0148
sedu ha neked jobb a csere add el nyugodtan, erika ragaszodik ahhoz hogy ha fizetek (AKÁR RÉSZLETEKBE) akkor is valahogy kerüljön a motor hozzánk, nem miattad, az a sok zx10 alkatrész pont egy ilyen üzletböl maradt meg és 8 kilót buktam akkor, mondom nem a személyeddel van gondja csak elég csunyán megjártuk akkor és ugyanez volt a szitu fizetek és a végén vittem el a motort természetesen rácsesztünk nem kicsit, . de nem ragaszkodom a dologhoz ha van rá kaásod nyugodtan add oda, egyébként az emailban küldött ajánlatom él. üdv
Sziasztok
Eladó Dainese T3 piros-fekete-szürke bőrruha apró horzsolással az alkaron. 30.000 forint! Hozzá tartozó Dainese csizma 42-es 10.000 forint. Eladó egy AGV K3 kék bukósisak (m-es méret) 20.000 forint (újszerű állapot). tel: 06303919798, email: richard.horv@gmail.com
Helló
Eladó egy Kitünő állapotban lévő FS pocket loox n500-as pda.
minden tartozéka megvan hozzá bőrtök doboz papirok stb...
512mb-os kártyát adok hozzá amin rajta van az igo2006
ár: 10000FT
BANDIT 400