Lenne egy Motoline nadrágom téli nyári típus,cserélném protektor ingre,motoros kabátra.
Új szerű,27-es méret,fekete,protektorokkal.Vízlepergető ,aoro tex anyag.06703854420
Cserebere XXIII-kerület.
kicsit rendezgettem a cuccaimat, és rá kellett jönnöm, hogy van pár dolog, amim van ugyan, de lehet, hogy még az életben nem is használtam, így csak a helyet foglalja.
van itt minden, vegyesen:
- mágneses fülbevalók - zsír új mindegyik
- chippes és softmodos wii a cuccaival (doboza, kiegészítők, stb.) - használt, de nem leharcolt
- plüssök (hello kitty féleség, és mr bean macijára hasonlító plüss) - zsír új mindegyik
- PC bontásból pár cucc (ház, amd athlon xp 2500+ proci+hűtő, ati radeon 9600 videókártya)
- 32GB SDHC class6-os memóriakártya - új (csak kipróbáltam, hogy tényleg annyi e a kapacitása)
- erősítő (ha jól emlékszem, akkor az egyik fele nem szól. nem emlékszem pontosan, mert a hozzá tartozó cuccokat már régen eladtam, aztán most jutott eszembe, hogy van nekem egy ilyen is. amúgy két 600W-os hangfal volt rákötve) - használt, javításra szorul
- Veiger akkusztikus gitárhoz tok - zsír új (western gitár nem fér bele, mert hosszabb a nyaka 1-2 centivel talán)
- Logitech vezeték nélküli egér - zsír új (talán még elemeket is tudok hozzá adni)
- női napszemüveg - zsír új
- amd mobile sempron 3400+ laptop proci
- 2db országúti bringa - használtak, de rendbe vannak hozva
ha valami érdekel, akkor kérdezz bátran, igyekszem válaszolni.
Legfőképpen 3 dologra gyűjtök :
1. - következő félévem tandíja
2. - nyári gyakorlatra kiskocsi (kisfogyasztással )
3. - örök szerelem egy DR350 (na jó egy 250-est is nagyduzzogva elfogadnék )
Mivel pénz beszél, így ha van olyan csereajánlatod, amiben látok fantáziát, akkor az is jöhet . Az alábbi dolgok pl szóbajöhetnek, de nyitott vagyok mindenre:
- laptop (akár törött kijelzős is, csak működjön, és legyen hozzá töltő)
- androidos táblagép
- színes kis tv (úgy 7-8"-tól max 14"-ig)
- monti alkatrészek (komplett 26os kerék szett, leginkább XC-DH területre; komplett tárcsafék szett; minimum 130mm-es rugóutas első villa)
- régi kisautó (fiat 500, fiat 600, zastava 750, fiat 850, szóval tényleg az ilyen régebbiek, de végülis bármit meghallgatok)
- jóanyámnak munkábajárós rotyogó (mindenféle tuningtól mentes ha lehet)
- a már említett DR350
- undzóvájter undzóvájter
Eladó Samsung Galaxy Tab P1000 16Gb, tehát 3G-s. Áprilisi vásárlás, onnantól él a garancia. Kártyafüggetlen. Minden gyári tartozékával, előre telepített teljes európa térkép stb. Ár: 71.990Ft, plusz van hozzá egy autós töltő, tartó és egy bőrtok ezek ára 10ezer ft. Telefonálni is lehet vele, tehát minden tud, amit egy telefont, csak egy picivel nagyobb
Ebbe a motorba már bőven több mint 100ezrem áll,és most nulláztam le teljesen magamat az új motor vásárlásával,illetve ennek a festésére,fék rendberakására .... ennyit csak ér...mellesleg van szivacs alatta
Lenne egy Motoline nadrágom téli nyári típus,cserélném protektor ingre,motoros kabátra.
Új szerű,27-es méret,fekete,protektorokkal.Vízlepergető ,aoro tex anyag.06703854420
Cserebere XXIII-kerület.
hát még kicsit gondolkodom rajta, de talán a motorod jó lesz cserealapnak
viccet félretéve occó ezeöccá
(bár ha az első ajánlatom is megfelel, akkor természetesen az is áll )
kicsit rendezgettem a cuccaimat, és rá kellett jönnöm, hogy van pár dolog, amim van ugyan, de lehet, hogy még az életben nem is használtam, így csak a helyet foglalja.
van itt minden, vegyesen:
- mágneses fülbevalók - zsír új mindegyik
- chippes és softmodos wii a cuccaival (doboza, kiegészítők, stb.) - használt, de nem leharcolt
- plüssök (hello kitty féleség, és mr bean macijára hasonlító plüss) - zsír új mindegyik
- PC bontásból pár cucc (ház, amd athlon xp 2500+ proci+hűtő, ati radeon 9600 videókártya)
- 32GB SDHC class6-os memóriakártya - új (csak kipróbáltam, hogy tényleg annyi e a kapacitása)
- erősítő (ha jól emlékszem, akkor az egyik fele nem szól. nem emlékszem pontosan, mert a hozzá tartozó cuccokat már régen eladtam, aztán most jutott eszembe, hogy van nekem egy ilyen is. amúgy két 600W-os hangfal volt rákötve) - használt, javításra szorul
- Veiger akkusztikus gitárhoz tok - zsír új (western gitár nem fér bele, mert hosszabb a nyaka 1-2 centivel talán)
- Logitech vezeték nélküli egér - zsír új (talán még elemeket is tudok hozzá adni)
- női napszemüveg - zsír új
- amd mobile sempron 3400+ laptop proci
- 2db országúti bringa - használtak, de rendbe vannak hozva
ha valami érdekel, akkor kérdezz bátran, igyekszem válaszolni.
KÉPEK a picasaweb.google.com/farkasbalintm címen, az egyebek/wii/plüss/ékszer/napszemüveg/pc mappákban
Legfőképpen 3 dologra gyűjtök :
1. - következő félévem tandíja
2. - nyári gyakorlatra kiskocsi (kisfogyasztással )
3. - örök szerelem egy DR350 (na jó egy 250-est is nagyduzzogva elfogadnék )
Mivel pénz beszél, így ha van olyan csereajánlatod, amiben látok fantáziát, akkor az is jöhet . Az alábbi dolgok pl szóbajöhetnek, de nyitott vagyok mindenre:
- laptop (akár törött kijelzős is, csak működjön, és legyen hozzá töltő)
- androidos táblagép
- színes kis tv (úgy 7-8"-tól max 14"-ig)
- monti alkatrészek (komplett 26os kerék szett, leginkább XC-DH területre; komplett tárcsafék szett; minimum 130mm-es rugóutas első villa)
- régi kisautó (fiat 500, fiat 600, zastava 750, fiat 850, szóval tényleg az ilyen régebbiek, de végülis bármit meghallgatok)
- jóanyámnak munkábajárós rotyogó (mindenféle tuningtól mentes ha lehet)
- a már említett DR350
- undzóvájter undzóvájter
elérhetőségeim elvileg adatlapomon
tenkjú tenkjú
Júliús közepéig műszakival 190e Ft.
Érdeklődnék van-e valakinek eladó gumija?
110/70-17 és 150/60-17-es gumi kellene, ha lehet akkor párban azonos márkával.
Olyan 180-185 magas faszira jó.Kérésre képet rakok fel,vagy elküldöm emilbe!
Eladó vezérműlánc feszítő Gsx-r 600 K4-5-höz való!
Ár: megegyezés szerint
NGK CR7E IX 2500 ft/ db!
Ehune!