Sziasztok! Eladó az adatlapomon látható Yamaha Dt 50/80. Rengetek infót megtaláltok a motorról az adatlapomon, de a képek nem a mostani állapotát tükrözik. Költségmentes a motor, de még a szerelőmnél van, hisz most kerül bele, egy bontatlan karbon membrán. Képeket a jövőhéten tudok csinálni, teljesen összerakott állapotáról. Érdemes végigolvasni, mert rengeteg új alkatrészt kapott, így a végsebessége is bőven 100km/h felett van. (Kívül-belül 100%-os a motor. (Festéstől a kerekekig, mindent felújítottunk. A színe most matt fekete.) Ha érdekel, írj ide, vagy vegyél fel msn-re: kadar96@freemail.hu ott majd tudok küldeni képeket. (Ez a freemail címem is)
Volna egy Full HD-t tudó Samsung kamerám, nagyon jó felvételeket lehet vele csinálni a bukósisak állrészéből, de ha a tartójával felcsavarozod a tankra akkor is kiváló. Slow motiont is tud, igaz nem Full HD minőségben de lehet vele érdekes felvételeket készíteni. Kis minőségrontás után így nézne ki az általa felvett videó: link (a rendszámot ne nézd, azt már én kockáztam ki)
Adom hozzá a töltőjét és az állványtartót, SD kártya foglalat van rajta, ha érdekel akkor tudok hozzá olcsón 32GB-os kártyát amire azért már fér anyag
38 as lábra jó! (olasz méretezés...)
45000 Ft
30/429-3097
www.speedlife.fw.hu
X-lite 602 NCOM GT s-es 58 000 Ft
X-Lite 602 NCOM Lorenzo replica white s,m 60000 Ft
X-Lite 602 NCOM Stoner replica m-es 60000 Ft
! X-Lite 701 NCOM labyrinth xs-es 58 000 Ft !
! X-Lite 701 NCOM hazard xs-es 58 000 Ft !
Leírásnak megfelelő sorrendbe raktam ki a képeket!
tel: 30-429-3097
www.speedlife.fw.hu
szacsomotor@freemail.hu
Az alábbi cuccok kerültek eladósorba:
http://motoroscuccok.uw.hu/
Üdv: Shadowspirit
CBR 1000 RR ‘04-‘07-ig
- fejidom konzol (Szlovák Robi féle)
- hátsókerék (gumival, féktárcsával)
- kormány csutka(jobb,bal)
- csúszókuplung szerk.
- pályaidom /fej-has/(fényezni kell)
- dynojet gyorsváltó
- power commander USBIII
- fokozat kijelző (1 db Gear tech + 1 db Prop Tech)
- arata lábtartó
- arata kipuff.rendszer(titán)
- felcsuklós fék,-kuplung kar (PP)
- race tanksapka (fekete)
- WP hátsórugó szett
- K&N légszűrő
ha valami érdekel hívj fel...
címem az adatlapomon
Adom hozzá a töltőjét és az állványtartót, SD kártya foglalat van rajta, ha érdekel akkor tudok hozzá olcsón 32GB-os kártyát amire azért már fér anyag
Ára: ~20000 Ft
És a végére egy pár kép a készülékről: