Sziasztok!
Eladó egy utasként egy szezont használt S-es Akira sisak!Nagyon szép állapotban van szinte új.
Ár:12000Ft postával
36-os Női túra csizma 3X volt használva.
Ár:15000Ft postával
06303210309
bali105@t-email.hu
Üdv Motorosok.
Utángyártott buborék plexik /típusonként akár több színben/, ezenkívül irányjelzővel egybeépített hátsólámpák, valamint fék és kuplungkarok, valamint üléstakarók. Fizetni előre semmit nem kell, utánvétellel postázok. Érdeklődni emailben.
Azonnal vihető TL 1000 R füst plexi 12500Ft postával.
PIROS-FEHÉR Alpinestars Gp Plus 2008 "XL" 20000Ft, illetve Gp Plus 2010 PIROS-FEHÉR "XL" 22000Ft postával.
TZR 250 hátsólámpa, szerintem 125-é is ilyen 2 duplaszálas izzó 3500,-
Zsir új 55fogas 520-as lánckerék "nyers" állapotban, bármire felrakható: 6000,- /uj ara 9500volt/
Gsxr 600-750-1000 k1-k3 tökrök színrefújva, de a balos szára eltörött, de ügyes hegesztő összerakja, vagy lehet h 2k-s ragasztó is megfogja de már nincs meg a motor ezért adom el. Jobbos: 5500,-
balos 2000,-
Együtt a kettő 6500,-
Eladó egy kitűnő állapotban lévő AGV Airtech M-es méretben. Nálam kb. 3000 km-ert ment. Teljesen kivehető, mosható béléssel. A Cagiva matrica leszedhető.
Az ár fix, posta OK!
Ára: 20.000 Ft
ELADÓ Castrol Power 1 TTS, kétütemű 100% szintetikus motorolaj.
Teljesen szintetikus kétütemű motorolaj (verseny) motorkerékpárokhoz
Tulajdonságai és előnyei:
* A Castrol Power 1 TTS kiváló minőségű teljesen szintetikus kétütemű verseny motorolaj, amely tökéletesen megfelel a motorok hosszú élettartamához szükséges követelményeknek.
* A Castrol Power 1 TTS egyaránt alkalmazható keverék- és szivattyús olajozású kenési rendszerekben, a gyártóművi előírásokkal összhangban 1:50 keverési arányig.
* Speciális adalékai extra védelmet nyújtanak a kétütemű országúti motorkerékpárok és a mopedek motorjainak is..
* A kipufogó csatornában és az égéstérben (gyűrűhornyokban) is meggátolja a lerakódások kialakulását
* Csökkenti a motor füstölését
Minősítések és jóváhagyások:
* API TC
* JASO FD
* ISO EGD
Ár: 2.700 Ft/Liter, ha elviszed mind a 3 flakonnal, 2.500 Ft/ liter! Ennél olcsóbban nem találsz!
ELADÓ RS power nyelv
Rotax 122 Power nyelv, törött, szakszerűen megjavítva (csavarozott + ragasztott) – méretpontosan. Jobb mint az új :) Garantáltan nem fog eltörni, szétesni, stb! Az utángyártott alkatrész is 8000Ft-nál kezdődik!
Ár: 2500 Ft
ELADÓ Aprilia RS 125 Fúvókák
2 db Rotax 122 (28 Dellorto) főfúvóka. Az egyik 128-as, a másik 133-as méretű.
Ár: 500 Ft/db
ELADÓ Motoros könyv
Ifj. Petró Lajos – Motorozás mesterfokon - új, fóliában
Szeretnél gyorsan, biztonságosan és tudatosan motorozni? Akkor ez a könyv kell neked!
Vadi új, még fóliában van! Könyvesbolti ára 4000 Ft felett! Kettőt kaptam belőle, ezért az egyik eladó! Tudom hogy leszedhető az internetről is, de azt nem tudod a wc-n, kádban, stb olvasgatni :)) Az új könyv illata amúgy is pótolhatatlan!
Ár: 2.500 Ft
ELADÓ Motoros versenykesztű
Schoeller versenykesztyű (Made in Switzerland), Keprotec kevlár protektor (magas ütéselnyelő képességű) az ujjaknál, a bütyköknél, a csuklónál, stb. Erős marhabőr külsőrész, puha tapadós bőr a tenyérrészen, az ujjaknál perforált bőr. Kék – fekete - fehér színű, mérete: XXL/12. Hőálló, víz, kosz, és olajtűrő anyaga van, rendkívül tartós. És a legfontosabb, hogy rendkívül kényelmes, össze sem hasonlítható egy olcsó kategóriás kesztyűvel.
Teljesen új, sosem használt. Méretprobléma miatt eladó (nagy rám).
Ár: 16.000Ft (bolti ára 24.000Ft)
ELADÓ AGV plexi
AGV Race Plexi, víztiszta, nagyon keveset használt.
Kompatibilis: Ti-tech, Gp-Pro, X-Vent, X-R2, Stealth, S4, Airtech, Daystar, Flyer, Syncro, Ghost sisakokkal. Újan 12.000 Ft! Ha karcos a jelenlegi plexid, ennyiért megéri lecserélni!
Ár: 6.000 Ft
ELADÓ NEM MOTOROS holmi:
ELADÓ Joystick
Logitech Wingman Attack 2 botkormány, USB, 6 gombos. Kb. kétszer használtam, teljesen újszerű állapotban.
Ár: 1.500 Ft.
Sziasztok!Kis átalakításban vagyok fejidom, hasidom, üléskárpit, még ötletelek! Ha valaki látott valami nagyon állatot Cagiva Raptorra vagy van valami ötlete szívesen veszem. Pl.: Kormány lengéscsillapító, érdekel van-e gyárilag ezen helye vagy fúrjak faragjak? Ja, kezdő vagyok de hát nem szégyen az! Ha valaki gyári alkatrészeket akar a típushoz abban viszont segíthetek.
Sziasztok!
Van egy fekete rövid eloxált zsír új fék-kuplung karom 16000-be ha valakit érdekel.Az alábbi tipusokhoz jó:
GSXR600 2006-2010
GSXR750 2006-2010
GSXR1000 2005-2006
Nekem is ilyen van aK5 1000-en és nagyon király.
Sziasztok!
Eladó egy 2008.6. havi Yamaha R6R. 13300km, szervizelt, kifogástalan állapotban. Lány tulajdonostól :) irányár 1,5 millió forint.
Érdeklődni e-mailen a petra(pont)szamosi(kukac)gmail(pont)com cimen.
palacsinta@citromail.hu