Valakinek egy Aprilia Tuareg Wind egy 200 ccmes quadért?Vagy készpénzért olyan 180000 körül?Sürgős lenne mert lassan elutazok.Ha érdekel írj e-mailt és minden kérdésedre válaszolok.
Pont jókat választottál... Az alkatrészben azt tudom hogy az Aprilia elég borsos... De ezt Neked kell eldöntened hogy melyik tetszik jobban és melyiket használnád szívesen. Segíteni szerintem nem sokat segítettem. Az alkatrész áraknak pedig utána tudsz nézni Te is.
Sziasztok ! Lenne egy kérdésem. Melyik motor a jobb hétköznapi használatra? Egy Aprilia SR50 / 2002-es évj. / vagy Piaggio NRG MC2 /2000-es évj./ ? És melyik motorhoz olcsóbb az alkatrész? Köszönöm
123-as TDI cserébe nem érdekel? 200 LE, 6-os váltó, elektromos ablak, bőr belső, klíma, távirányítós kp. zár, ABS szóval full extra. Vagy ha ez nem érdekel akkor van egy 1.6 i Astrám is :D :D :D :D :D :D
Kopóalkatrészek minden motorhoz kedvező áron!
-D.I.D, Iris, JT, KMC láncok, lánckerekek
-Prox, Vertex, Wössner blokk és futómű alkatrészek
-UFO, AKITO, PROGRIP motoros ruházat és felszerelés
-Egyéb kiegészítők: karok, tükrök, kormányok, markolatok, kézvédők, motoremelők, olaj és légyszűrők, és még rengeteg motoros kiegészítő kedvező áron rendelhető!
Markolat érdekelne! Kérlek mond, hogy van fehér színbe!
adj egy email-t ...
-D.I.D, Iris, JT, KMC láncok, lánckerekek
-Prox, Vertex, Wössner blokk és futómű alkatrészek
-UFO, AKITO, PROGRIP motoros ruházat és felszerelés
-Egyéb kiegészítők: karok, tükrök, kormányok, markolatok, kézvédők, motoremelők, olaj és légyszűrők, és még rengeteg motoros kiegészítő kedvező áron rendelhető!
Info: endurobolt@gmail.com
06 20 521 84 99
CB750 sevenfifty '92 -re keresek leömlő sort vagy komplett kipufogó rendszert!
drinyo@citromail.hu