Odadnám de messze lax, ha kell képet az küldök.
2006 / 2007 ben egy szezont ment, (sarat soha nem látott) azóta a garázsban van becsomagolva porfogónak.
Most vettem hátsókat.Hát nem tudom,így nem keresi senki.Akinek van rávaló az vesz újat.Akinek meg nincs,de jót akar,megkeres.Próba cseresznye,de nem igérek semmit,majd reklámozom.
Még locsolgasd azt a 8 papirt, hátha megnő egy kicsit! 8 papirbol egy divatos zokni futtya, talán mellé egy jókis lábszag... szar világot élünk mostanság.
Hello Csika,
Te úgyis ezzel foglalkozol..
Nem tudsz eladni egy Öhlins villát.
Nekem CR-be és CRF-ben volt szerelve. Van hozzá fékadapterem is úgyhogy majsnem minden Hondába (esetleg egyég modelbe) passzol, más nem csak tengely kell hozzá. De neked biztos nem kell magyaráznom.
Hát, már nállam sem ártana egy rohadásig összegyült papirkupac... De valahogy hamarabb lábakél... (az asszony követi a divatot, énmeg nem mondhatok nemet, mert be vagyok fenyítve )
Nehogy azt hidd Csak sok helyen sok a kedvezmény,megtudom venni saré-húgyé,de a "barátomtú"veszek ezt azt,(neki is elmegy,nekem is jó)nem basz át,meg hagy moccoljon Itthon úgyis csak összerohad az a sok papír
Ha kell valami írj egy e-mailt megegyezünk.
hord93@freemail.hu
köszi
ha tudsz valamit üzenj ha el tudod adni akkor meg rakjál rá egy kis "mitá-t" hogy neked is jó legyen.
előre is köszi
2006 / 2007 ben egy szezont ment, (sarat soha nem látott) azóta a garázsban van becsomagolva porfogónak.
Te úgyis ezzel foglalkozol..
Nem tudsz eladni egy Öhlins villát.
Nekem CR-be és CRF-ben volt szerelve. Van hozzá fékadapterem is úgyhogy majsnem minden Hondába (esetleg egyég modelbe) passzol, más nem csak tengely kell hozzá. De neked biztos nem kell magyaráznom.
de neked, háát..
Fly gatyesz (uj), NoFear mez (uj) gatya 36os, mez Xles
http://www.kepesmotor.hu/texti...