A két kandallóbetétet egy Őrségi kovács vágta, hegesztette, bélelte stb, a samottéglás beépítését egy helyi, dabasi kőműves barátommal csináltuk. Jut eszembe, maradt még samott tégla is, vagy 100 db.
Értelmes motoros cuccra vagy 20ezer Ft készpénzre cserélhető fatüzelésű kandalló. Két darab volt, egyiket beépítettük, a másik ugyanilyen eladó. Építkezőknek, gázzal spórolóknak ideális, ennyiért durván olcsó. Sürgős.
20 555 02 76
Sziasztok!
Multkor már válaszoltatok egy csomó levelemre ,de kérlek Titeket erre is tegyétek meg ,mert kiváncsi vagyok más véleményére és nem akarok "nagyon" rászaladni a méteresre
Szóval a CBR f2 nézegetem már régóta és találtam is egy kedvezőt http://hasznaltauto.medija.hu/...
Vélemény?
A másik kérdésem:
Külföldországból érdemes motort behozni vagy nem?
Ott korhatár vagy motor tipust néznek mint a kocsinál?
Válaszaitokat előre is köszi!
Heló szia nekem volna egy jó állapotú s51 n es simsonom 60 ccm es, belsőrezós sportkipu van rajta, a blokk még nem volt széthúzva. ha érdekel vegyél fel msnre és beszélgessünk :) berko888@vipmail.hu
eladó:
enduro kerék set féktárcsával lánckerékkel gumival! 13000ft
eladó alsó 4 dugós brembo fék munka henger felsővel együtt 7000ft
hátsó brembo fék rendszer 5000ft
(kettő együtt 10000ft)
ducati 750es levegös blokra való 1pár karbi 8000ft
ELADÓ pár Robogó cucc, mivel nem lett jó motoromra!
2-Extreme kuplung "RACING" (107mm-es) egyszer sem volt még motoron, vadonatúj, eredeti csomagolásában! Ár: 9500Ft
Malossi Kuplungharang (107mm-es) úgy szint egyszer sem volt még használva, eredeti csomagolásában! Ár: 4800Ft
Ugyanitt:
TNT kormánymarkolat, kormánysúllyal. Arany/Fekete színben. Gömb alakú kormánysúllyal. Egyszer sem volt még motoron, eredeti csomagolásában! Többféle motorra is jó! Ár: 2500Ft
Ha mindhárom alkatrészt megveszed akkor a Postát állom és az Ár: 17000Ft!
Kipe