eladó:
enduro kerék set féktárcsával lánckerékkel gumival! 10000ft
eladó alsó 4 dugós brembo fék munka henger felsővel együtt 7000ft
hátsó brembo fék rendszer 5000ft
2ő együtt 10000 ft
ducati 750es levegös blokra való 1pár karbi 7000ft
érd: Kavalecz balázs 20-542-41-46 vagy Baleee@citromail.hu
debrecenbe van minden
Eladó sorba kerültek részint felújított motorok:2db Ktm egyik Okay /alu küllős/ másik Hobbi típusú bicikliküllős. Ezenkívül még 3db PUch Maxi ebből 2db alu küllős .Árak irányárak22-től 32-ig!
Ezenkívül még van eladó komplett motorblokk és alkatrészek Maxihoz
Telefon :+3630 2131075
A Ktm Okay esetleg elcserélhető egy President Grant tipusú CB adó-vevőre
Megválnék jó pár macskalámpás Honda NSR alkatrészemtől mert feleslegessé váltak.
Csak amik a képeken vannak.+egy ülés alatti segédváz.
A henger kissé sérült.
Nagyon olcsón mert nincs rá szükségem.
Ha kell valami:
hord93@freemail.hu
Eladó 2005-ös rendszámos Honda CR250. 2011/11-ig műszaki. ProTaper és gyári Renthal kormány van hozzá. Van rajta egy fordulatszámmérős üzemóramérő is. Új láncszett, telólégtelenítő szelep. Csere érdekel olcsóbb/hasonló árú enduróra/smre 125 ccmtől. Elérhetőség adatlapomon.
Sziasztok.2004-es 1000 RR-hez(tricolor) keresek gyári,sérülésmentes,festésmentes idomokat.
1.Jobb középső idom
2.Jobb alsó idom
3.Farokidom.
Ha esetlleg van valakinek valamelyik,szóljon.Előre is köszi.ÜDV
Szintén eladó egy Ixon Climber túranadrág, fekete, M-es méret.
Vízálló, térdnél-fenéknél-csípőnél erősített anyagból, csípőnél párnázott, térdnél kivehető protektor és strech betét, kivehető termobélés, vízálló külső zseb, fényvisszaverő betétek.
Bal lábszáron van picike sérülés rajta, illetve a jobb bokánál lévő cipzár kocsijának húzórésze törött, ettől eltekintve jó állapotú, nem sokat volt használva ez sem. 10000 Ft.
A cuccok Bp-en személyesen megtekinthetők, átvehetők, igény esetén vidékre postázás megoldható.
Eladó két pár térdvédő ha valakit érdekel:
Axo DeLuxe, fehér színű, keveset használt 4500 Ft.
Wind fekete, újszerű állapotú (ajándékba kaptam és nekem nagy, évek óta csak kerülgetem) 2500 Ft.
300-320as méretű balos féktárcsát keresek supermotora olcsón, lehetőleg a tárcsa egy síkú legyen, és 100as körben fúrható felfogatáshoz.
Üdv: Edem