Eladó, kizárólag hitelátvállalással (csak a hitelmódosítási díjat + 40000Kp-t kell fizetni) Keveset használt, megkímélt állapotban. Friss műszaki. Racefit nyitott sportdob(brutál hang), carbon hátsó sárvédő, Öhlnis kormánygátló, versenyplexi, nyitott kuplung. Kipróbálható, leinformálható a Ducati győrnél. Érdeklődni a 0670 395-1273-as számon
Eladó 3 garab gumi, nekem csak a helyet foglalja,
Conti Sport Attac 120/60
Dunlop D209GP 120/70 erröl sajna nincs még képem, felnin van még, de nincs sliccre kopva
Bridgestone BT012R 160/60 ez szakszerűen javítot, de szinte új.
Mindegyiknek egy ötös az ára. (mrgabi@t-email.hu)
Mivel szét van szedve, és így is jutott hozzám, nem tudok róla, csak ilyen mintaképet mutatni.
Lefényképeztem a darabjait, ha érdekel, dobj egy mailt, és elküldöm, de nem valami mutatós, tiszta por lett az évek alatt.
250-es Pannonia T5 némileg szétszedve, de hiánytalanul, papírok nélkül, JÓ állapotban eladó. Csak össze kell rakni, a blokk hengerrel, karbival, mindennel egyben van!
én ugyan nem , csak a melóhelyemtől nem messzire van az üzlet, és egyszer tönkrement a villanybojler és ott vettem hozzá cuccot így láttam hogy sok minden van...
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Conti Sport Attac 120/60
Dunlop D209GP 120/70 erröl sajna nincs még képem, felnin van még, de nincs sliccre kopva
Bridgestone BT012R 160/60 ez szakszerűen javítot, de szinte új.
Mindegyiknek egy ötös az ára. (mrgabi@t-email.hu)
Lefényképeztem a darabjait, ha érdekel, dobj egy mailt, és elküldöm, de nem valami mutatós, tiszta por lett az évek alatt.
Nem sokat mutat:
250-es Pannonia T5 némileg szétszedve, de hiánytalanul, papírok nélkül, JÓ állapotban eladó. Csak össze kell rakni, a blokk hengerrel, karbival, mindennel egyben van!
50eFt fix, szállításban üzemanyagáron segítek.
Köszi Darage! Van itt! Jupiiii!