Nincsenek,kmh óra lenne de az sem ment a meghajtó végett,és azt letörtem,egy pici esés jóvoltábol,húh forgalmi a motornál van öreganyáméknál,de meg is néztem 31le-t ír!de mindennek a helye meg van,pontosan tokkal vonóval a papírozás 120ezer forint,de ebben minden benne van,de én nem csinálok meg ilyesmit:)Amúgy mindennek szépen megvan a helye,semmi tákolás kokányolás nincs a motoron,és semmi baja nincs,amik esetleg voltak azt megcsináltam én,ez költségmentes motor,most tankolni se kell
azt értem én, csak a papírozási macerát volna jó, ha más csinálná amúgy szerinted kb mennyibe lenne lepapíroztatni?
tényleg indexek, km óra, ilyesmik megvannak? valami komolyabb baja van? forgalmiban hány kw van?
Elcserélném honda cm 125 tipusú motoromat a motoron vannak hibák de mindennapos használatban van.Nincs érvényes forgalmi csak hobbi célra.Érdekel:cross,enduro,robogó....... 0630 700 1583
Szinte új állapotú ,páramentes pinlock plexivel kivehető bélés stb...és elégé gyorsan szeretném eladni. De szerintem 1 picit azért többet ér,de én nem tudom ezért kérdeztem.
Nsr 125f rendszámos eladó. hengerfejtömítésre vár, henger hengerfej besíkoltatva.jó állapotban. + még egy darabokba alkatrésznek.
120e-ért lehet vinni az egészet.
és hogye' van?