Sziasztok Kisbaba születése miatt eladó egy Suzuki Rm 125 96 évjárat nemrég lett felújítva.250 ezer fix ár.06706096611 es számon elérhettek.A motor bármikor kipróbálható nagyon jó állapotban van.Biatorbágyon van.
hell. monster kezdeni nem rossz, csajomnak is elso moci, viszont nagyon tud rángatni v2 miatt, sor4el jobban jársz, finomabban mozog a moci .... plusz duksi drága dolog, nehéz jót kifogni, és amit érdemes megvenni az 1milla körul mozog, bárki bármit mond, mi is honapokat kerestuk ..... meg rament 100 hogy kinezzen valahogy.
en cbr600al kezdtem, eloszor sok volt, most meg jo, nakedben is van jo hornet, strapabiro, legendas mocik en nem is tul draga. kepek az adatlapomon ....
Elfelejtettem kiírni hogy Stage6 R1400-as kipuff van a mocin, és még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a képeken kicsit retkes mert elkapott vele egy első miközben egy haveromhoz mentem, ot kell menni vagy 150-200 métert földúton és felcsapta magát... :S
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
en cbr600al kezdtem, eloszor sok volt, most meg jo, nakedben is van jo hornet, strapabiro, legendas mocik en nem is tul draga. kepek az adatlapomon ....
eladó malaguti f12 !
200.000ezer ft
akit érdekel az vegyen fel msn re drink@freemail.hu
vagy email massgainer@freemail.hu