Sziasztok!
Eladó:
Yamaha 2JA robogó idom nélkül, 70ccm TOP henger van rajta kb. ment 150km-t az eleje ki lett cserélve újfajta Yamaha BWS-re (hidraulikus) tárcsafékes, 21-es delorto karbi van rajta, adok hozzá + felnit elsőt htásót amin téligumi van (szöges)+adok hozzá még egy garnitúra szöges gumit. Ár: 40 000Ft Szolnok
Érdeklődni: 20/3361-461
CSAK EGYBEN!
Nekem lenne egy eladÓ puch-om.a baj,hogy apontos mÁrkÁt nem tudom.84-es ÉvjÁrat,metÁl bordÓ,bot kÜll?s.ha jÓl tudom,akkor a honda is gyÁrtotta egy id?ben.
msn cimem:kwanczy@citromail.hu
Attól függ, h mennyire használt, mennyire vannak ki az arcpárnák, milyen plexi van rá, és mennyire karcos, illetve milyen gyorsan akarod eladni... Ez lehet 5000-től 20-ig...
Pénz hiány miatt eladóvá vált a részben felujitott Mitom!Csapágyak,szimeringek,főtengely új.Festés megoldható.
Érdeklődni lehet:
0620-613-36-43
E-mail:KWANCZY@CITROMAIL.HU
2 db Simson Schwalbe eladó, 25ezer a kettő együtt. Egyikben 4 seb. léghűtéses, másikban 3 seb. "turbóhűtéses" blokk van. Az áruk tükrözi az állapotukat, annyit mondhatok, hogy egyik szebb, mint a másik, szó szerint.
elÉrhet?sÉgeim:
msn:kwanczy@citromail.hu
tel
:0620-613-36-43
Eladó:
Yamaha 2JA robogó idom nélkül, 70ccm TOP henger van rajta kb. ment 150km-t az eleje ki lett cserélve újfajta Yamaha BWS-re (hidraulikus) tárcsafékes, 21-es delorto karbi van rajta, adok hozzá + felnit elsőt htásót amin téligumi van (szöges)+adok hozzá még egy garnitúra szöges gumit. Ár: 40 000Ft Szolnok
Érdeklődni: 20/3361-461
CSAK EGYBEN!
msn cimem:kwanczy@citromail.hu
tel:06209339747
Email:schonher@citromail.hu
Msn:
schonher@windowslive.com
130 .000ft
info hasznaltauto.hu
Bárki tud bármilyen PUCH motort eladó szolyon!
MArtin!
próbáld nyújtani
Ha neked nem kell,bárkinek .Kínai gagyi sportcipőt nem kapsz ennyiért
Én úgy tudom törzskönyv legyen, meg egy adásvételi. Kell még más is?
Érdeklődni lehet:
0620-613-36-43
E-mail:KWANCZY@CITROMAIL.HU
keresek olcsón eladó 39-40-es motoros csizmát azért nagyon lepusztult ne legyen
köszi