Ha gondolod megrendezem a lanybucsut
Ne aggodj ha most kenyelmetlen es nem vart az esemeny gondold el mi lesz aznap
De igaz neked se legyen jobb mint masnak megerdemled
De azert kivanok nektek sok boldogsagot
Már látszik a horizonton vmi a családalapításból. Előbb az esküvőt éljem túl! Párom már nagyon rá van pörögve, székszoknya, asztaldísz, ülésrend, stb, már félek haza jönni!
Gondolom, szülői szemszögből talán jobb is, hogy inkább gépezik, nem pedig 300-zal száguldozik.
De ami késik, az nem siet, figyelj rá, hogy a motor kulcs mindig jól el legyen zárva! Mert egyszer azt veszed észre, hogy a csajokat fuvarozza a te motoroddal!
maradjunk abban hogy szinten tartom az eletosztonodet
Ha veletlen smsben atkuldod a holgy telefonszamat nem haraxom meg erte szerintem o se fog
A ruhameret alapjan hmm csinos lehet..nem is ertem mit keres melletted
Lanyom nyusziful a fiam esetleg bar o a szamitogepet buvoli inkabb..igazi kocka lesz szerintem
Nalad mi helyzet? Mikor lesznek kis hollok?
Akrapovic, Leo vince, Arrow, Termignoni, Mivv, G.P.R, Martin Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keress Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Előző életemben vmi nagy gazságot tehettem, és most te vagy a büntetésem! Tudtam, hogy csak idő kérdése és lecsapsz!
Kislányodnak nem teszed be a karácsonyfa alá? Ha igaz a mondás, és az alma nem esett mesze a fájától, akkor biztos keményen csapat a rollerral és akkor még jól jöhet a protektor!
Képzelem, de mások se haltak bele...legalábbis aznap!
Köszönjük!
Ár: 20 e
Tel:06703243213
Ne aggodj ha most kenyelmetlen es nem vart az esemeny gondold el mi lesz aznap
De igaz neked se legyen jobb mint masnak megerdemled
De azert kivanok nektek sok boldogsagot
Köszönjük!
Már látszik a horizonton vmi a családalapításból. Előbb az esküvőt éljem túl! Párom már nagyon rá van pörögve, székszoknya, asztaldísz, ülésrend, stb, már félek haza jönni!
Gondolom, szülői szemszögből talán jobb is, hogy inkább gépezik, nem pedig 300-zal száguldozik.
De ami késik, az nem siet, figyelj rá, hogy a motor kulcs mindig jól el legyen zárva! Mert egyszer azt veszed észre, hogy a csajokat fuvarozza a te motoroddal!
Ha veletlen smsben atkuldod a holgy telefonszamat nem haraxom meg erte szerintem o se fog
A ruhameret alapjan hmm csinos lehet..nem is ertem mit keres melletted
Lanyom nyusziful a fiam esetleg bar o a szamitogepet buvoli inkabb..igazi kocka lesz szerintem
Nalad mi helyzet? Mikor lesznek kis hollok?
Érdeklődni: xpinter.gaborx@gmail.com
Motoros üdv!
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keress Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Előző életemben vmi nagy gazságot tehettem, és most te vagy a büntetésem! Tudtam, hogy csak idő kérdése és lecsapsz!
Kislányodnak nem teszed be a karácsonyfa alá? Ha igaz a mondás, és az alma nem esett mesze a fájától, akkor biztos keményen csapat a rollerral és akkor még jól jöhet a protektor!
Cb 1300 ra hasidom!Lehet másra is felrakható!Kis hiba(képen látható)!Red fox márkájú!Új ára 30- 40 ezer Ft!
8000 Ft ért vihető
czako20@freemail.hu
70/5761477
40-80Kg-ig mindenkinek tudunk készletről segíteni.
www.darazsgarazs.hu
Méret: XS
SixGear!
Eladásra kínálnám `93-as évjáratú Suzuki GSX-R 750W motoromat. Kategóriaváltás miatt válok meg tőle. Akit érdekel írjon e-mailt (attis0314@gmail.com)-ra, vagy hívjon telefonon (0630/496-3711).
kawas30@freemail.hu
Tel: 06 70 246 71 50
Érdekelne a táska, adnál egy e-mail címet?