Marushin 888 -as bukósisak: 62.000Ft helyett most: 39.990Ft!
Több méretben.
AMENNYIBEN EXTRA KÉNYELMES SISAKOT KERESEL A 888 A LEGJOBB VÁLASZTÁS! TÖKÉLETESEN KÖRBEÖLELI VISELŐJE FEJÉT ÍGY MAXIMÁLIS KOMFORT ÉS BIZTONSÁGÉRZETET AD!
Maximális 5 csillagos nemzetközi törésteszt eredmény!
Karcmentes, szerszám nélkül cserélhető plexi
Dupla D gyűrűs versenycsat
Többrétegű UV védelemmel ellátott festés-lakkozás.
Az orrésznél légterelő betét.
M.A.R.O. rendszer amelyet a Marushin szabadalommal védett le. Ez a kialakítás megakadályozza , hogy a sisak egy esetlegesen bekövetkező baleset során legördüljön a motoros fejéről.
Beépített szellőző csatornák teszik melegben komfortossá a bukósisakot, amely így megfelelő szellőzéssel bír.
Sziasztok lehet valakit érdekel profi fényezés! itt egy link képekkel akit érdekel megtalál a leirásban feltüntetett elérhetőségen! http://www.sportmotor.hu/motor...
Eladó/ csere!
Új Alpinestars Supertech 41 csizma mèretproblèma miatt eladó 50.000 huf vagy csere Supertech R csizmára 42 vagy Shoei Xspirit 2 S ráfizetèssel!
Eladó Honda vfr750f 91-es évj,külföldi papírokkal forgalomba helyezhetően vagy exportra.Eladő lámpa üvege kitört,minden működik,jár hozzá a képeken látható doboz konzollal és az üléspúp is.Alap szerviz kell a motornak és túrakész.Ár:320e ft beszámítás 150e ft-ig érdekel.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Hát lehet neked nemet mondani, mikor ilyen szépen kérsz?!
Tudom ám, hogy csak azért hívsz, mert szeretnéd látni, mennyivel izmosabb a tuning géped egy széria motor ellen!
egy szezont s előtte is csak balaton-bp volt oda vissza 50szer kb. deee ez nem akadályoz meg egy sólymot hogy lenyomjon egy hollóóóót
aztán még gondolkozom rajta lefele vagy felfele legyen bent a gyorsváltó
egyébként tul kicsi az a pálya nekem, kanyarodni nem tudok váltani is csak épphogy, így marad a pálya és a 3kiló jössz repülsz velem vagy nyuszi vagye holló?
Na majd meglásssuk! Úgy sem lesz esélyed, hisz egy szezont kihagytál, jövőre már arra sem fogsz emlékezni, hogy lefele vagy felfele pöcköld a váltót az egyesért!
Szóval eső hátsó fogaskerék és a lánc
Suzuki Banditra 1200-sen volt , kerek 5000 km van benne szóval bőven lehet még km-ert rakni bele
Több méretben.
AMENNYIBEN EXTRA KÉNYELMES SISAKOT KERESEL A 888 A LEGJOBB VÁLASZTÁS! TÖKÉLETESEN KÖRBEÖLELI VISELŐJE FEJÉT ÍGY MAXIMÁLIS KOMFORT ÉS BIZTONSÁGÉRZETET AD!
Maximális 5 csillagos nemzetközi törésteszt eredmény!
Karcmentes, szerszám nélkül cserélhető plexi
Dupla D gyűrűs versenycsat
Többrétegű UV védelemmel ellátott festés-lakkozás.
Az orrésznél légterelő betét.
M.A.R.O. rendszer amelyet a Marushin szabadalommal védett le. Ez a kialakítás megakadályozza , hogy a sisak egy esetlegesen bekövetkező baleset során legördüljön a motoros fejéről.
Beépített szellőző csatornák teszik melegben komfortossá a bukósisakot, amely így megfelelő szellőzéssel bír.
Telefon: 06 70 246 71 50
E-Mail: motorosszakuzlet@gmail.com
En mar korabban erdeklodtem,de azota sem erkezett valasz!En felnit szereretnek poliriztatni a kullokig,s a kulloket fenyeztetni!
Irjak ujbol?
Motoros udv:Gabor
Új Alpinestars Supertech 41 csizma mèretproblèma miatt eladó 50.000 huf vagy csere Supertech R csizmára 42 vagy Shoei Xspirit 2 S ráfizetèssel!
iá:8e ft
iá:8e ft
Tudom ám, hogy csak azért hívsz, mert szeretnéd látni, mennyivel izmosabb a tuning géped egy széria motor ellen!
aztán még gondolkozom rajta lefele vagy felfele legyen bent a gyorsváltó
egyébként tul kicsi az a pálya nekem, kanyarodni nem tudok váltani is csak épphogy, így marad a pálya és a 3kiló jössz repülsz velem vagy nyuszi vagye holló?
De tény,,Orosházi vagyok. :-) üdv!
Na majd meglásssuk! Úgy sem lesz esélyed, hisz egy szezont kihagytál, jövőre már arra sem fogsz emlékezni, hogy lefele vagy felfele pöcköld a váltót az egyesért!
Most nézem orosházi vagy! Én pedig ott melózom! Ismerős a kék Kawasaki, szerintem már láttalak a piacnál!
Motoros üdv!