Kérdésem lenne eladnám a motoromat, mennyit érhet jelenleg? Az alany egy Honda XR650R 2001 évjárat valós 10-ezer km-el,le informálható a km én vagyok a 3. tulaj, kapott egy Mikuni TM 40 karbit, egy kormány magasítót,azon kívül full gyári állapotú! A gyári gumik most lettek lecserélve, olaj olajszűrő 3-ezrenként cserélve, gyári kiskönyv,szerszámok egyszóval nem a mezőn lett rugatva!
Eladó UFO PLAST alu merevítős kézvédő piros színben, 22-éses kormányra teljesen új sohasem használt 13-ért vettem, minden gyári tartozékkal ami kell a felszereléshez!
Üdv!
ELADÓ!
Brembo RCS19 fék pumpa
Brembó RCS 16 kuplung pumpa
Mindkettő új,dobozában.
Még nem volt használva abszolút gyári állapot!
Ár: 99000 ft + posta / db
az lehet nem érné meg Neked, mert elég jó súlyban vannak nem ismerem a posta díjszabását, de tartok tőle, hogy a benzin olcsóbb lenne. lemérem holnap és akkor már tudsz számolgatni.
Szia!
Így nem tudom megmondani, de ha gondolod megnézem. Van Motor revü is. Az újságok nem Pécsen vannak, hanem Balatonlellén. Nincs szívem kidobni őket. Ha eljössz értük szívesen odaadom.
Eladó egy 900km t futott Benelli x49.
http://olx.hu/hirdetes/play-station-2-ID3bZoz.html
köszi!
ELADÓ!
Brembo RCS19 fék pumpa
Brembó RCS 16 kuplung pumpa
Mindkettő új,dobozában.
Még nem volt használva abszolút gyári állapot!
Ár: 99000 ft + posta / db
valós képet tudnál felrakni, küldeni..
akár még érdekelhet is
Puma V1000 eladó!
Így nem tudom megmondani, de ha gondolod megnézem. Van Motor revü is. Az újságok nem Pécsen vannak, hanem Balatonlellén. Nincs szívem kidobni őket. Ha eljössz értük szívesen odaadom.