Sziasztok!
Minek kell szerepelnie egy motorblokk eladásnál (végleg ki van vonva a forgalomból) ha forgalomba akarják helyezni egy másik motorba?
A válaszokat előre is köszönöm!
robeeka
Üdv cserélném Yamaha 650-es jet-em futóval együtt motorra legfőképp cross csere érdekel de bármit meghallgatok, a jármű közúti használatra alkalmatlan de vízen oda B-asz jó motorral és hajótest várom az ajánlatokat!
Helló,
tudnál nekem segíteni abban, h h tudnék legegyszerűbben varázsolni a dt-m alá egy SM szettet?
gyári agyakat gondoltam megtartani, átfűzetni, kérdés hogy ez így mennyi lenne árban, és milyen méretű ráf kell hozzá szélességre , átmérőre, és mekkora küllők?
Eladó Ufo Plast kézvédő piros színben, teljesen új, bontatlan csomagban alu merevítős, sajna az én kormányomra nem jó 22mm kormányra való! 14-ért vettem de ajánlatokat várok ;)
Yoshimura, Two Brothers, Akrapovic, Leo vince, Arrow, Giannelli, Raptor, Marving, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Túra plexi!Enyhén füst színű!Használt de szép állapotban,kisebb karcokkal eladó!Vastag, erős anyagból!Bármilyen naked ,kerek lámpás motorra felrakható!Nekem cb 1300 on volt!
Minek kell szerepelnie egy motorblokk eladásnál (végleg ki van vonva a forgalomból) ha forgalomba akarják helyezni egy másik motorba?
A válaszokat előre is köszönöm!
robeeka