Írtam e-mail címet.Ha pedig arra gondolsz körül néztem neten,de nem találtam ekkorát.Megbeszéljük a többit telefonon jövő hét folyamán,ha az úgy neked megfelel.
Cipőben ilyen 43-44-es kell,mert széles a lábam.Ha pedig már beruházok egy csizmára akkor azt ne nőjem már ki olyan hamar.Milyen színű a gatya meg a csizmáról tudnál képet küldeni?Vagy nekem úgyis jó ha az e-mailre küldesz képet meg egy ár ajánlatot,ha megfelel úgy neked.
adyboys@citromail.hu
Az meg,hogy örök életembe sánta leszek..tudom..a motorozás ilyen.Lehet rajtam több tízezer forint értékű védő cucc meg a legjobb minőség stb..Akkor is megvan az esélye annak,hogy nyomorék leszek,de ebbe sokszor bele se gondolok.Bocsi az OFFért.
Mekkora a lábad ? Cipőben mekkorát szoktál venni? Van egy Fox csizmám ezért kérdezem és a 44.5 lábamra éppen jó fox hosszúszárú zoknival+alpinstár gatya+acerbis felső szakadt de még használható ing...stb ha érdekel.Bringázáshoz már nem kellenek
adyboys@citromail.hu
Az meg,hogy örök életembe sánta leszek..tudom..a motorozás ilyen.Lehet rajtam több tízezer forint értékű védő cucc meg a legjobb minőség stb..Akkor is megvan az esélye annak,hogy nyomorék leszek,de ebbe sokszor bele se gondolok.Bocsi az OFFért.
pl ha eltörik cafatokra és egész életeden át sántítasz akkor is úgy fogod gondolni hogy nem ért meg 60 ezret?
KERESEK FOX KROSSZ CSIZMÁT 45-46 MÉRETBEN ESETLEG MÉG 44-ESBE. (Használt kinőtt érdekel csak.) A kép csak illusztráció.
5000 Ft
Érdeklődni a 70/500-8881-es vagy 30/579-8360-as számos lehet.
Érdeklődni a 70/500-881-es vagy a 30/548-7531-e számon lehet.