2008.11. havi Aprilia Rs125 eladó 9800km-el, 2.tulajtól. (9000km-t alattam futott a gép)
Szalon állapotú!
Szezonra felkészítve:
-új akksi (adom hozzá a másikat is ami még működőképes)
-hajtóműolaj most lett cserélve (Motul)
-új légszűrő
-új gyertya
A motor teljesen hibátlan,a blokk soha nem volt szétszedve, teljesen érintetlen. A fényezés teljesen karcmentes. Polír váz,kipufogó,kormányvég,fényvisszaverős felnicsík.
Csak Motul olajjal használtam.
Adok hozzá egy olyat power kit-et amivel 11kw-os!
Illetve igény szerint egy Progrip tankpadot is.
Jelenleg forgalomból ideiglenesen kivont olasz okmányokkal rendelkezik(11kw).
Kérhető magyar okmányokkal is 11kw-os papírral, természetesen úgy az ár változik.
Egy Zümo 500 Delux ( motorhoz kaptam ) minden gyári tartozékával ( motoros tartó komplett , motoros táp kábel , adatkábel , használati utasítás , szerszámok , dobozzában ) új érintő panellel . Ár : 40E Ft
A másik egy Zümo 350-es , Ithoni ( Zerge infós ) hivatalos beszerzés , dobozában , minden tartozékával . Nincs 1-éves , még garanciális . Motorba bekötve még nem volt... Ár : 140E Ft
Sziasztok! Eladó egy március végén vásárolt (még bőven garanciális), teljesen hibátlan, kifogástalan állapotban lévő, összesen háromszor hordott, Mugen Race Cordura textil nadrág, M-es méretben, beépített CE protektorokkal (eredeti ára 30.000 Ft).
Sajnos mellé lőttem méretben, mikor megvettem még nem volt meg a motor, most pedig a cserét már hiába próbálnám.
Ár: 20.000 Ft
Eladó Sport dobok: Leo vince, Arrow, Yoshimura, Two Brothers, Raptor, Giannelli, Micron, G.P.R. Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Rendelhető Új Two Brothers és Pro Circuit dobok, rendszerek!
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben, Pirvátban vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Honda cbr 600f pályára, hobbicélra ,adásvételivel eladó ill cserélhető 4t crossra,most volt karbi szinkron olajcsere ,új h gumi van rajta ,hibák dig kijelző betört első fékkar vége,és jobb tükör nincs.Írj árat mennyit adnál érte vagy a csere motorról képet a kubukari@citromail.hu-ra .
Szalon állapotú!
Szezonra felkészítve:
-új akksi (adom hozzá a másikat is ami még működőképes)
-hajtóműolaj most lett cserélve (Motul)
-új légszűrő
-új gyertya
A motor teljesen hibátlan,a blokk soha nem volt szétszedve, teljesen érintetlen. A fényezés teljesen karcmentes. Polír váz,kipufogó,kormányvég,fényvisszaverős felnicsík.
Csak Motul olajjal használtam.
Adok hozzá egy olyat power kit-et amivel 11kw-os!
Illetve igény szerint egy Progrip tankpadot is.
Jelenleg forgalomból ideiglenesen kivont olasz okmányokkal rendelkezik(11kw).
Kérhető magyar okmányokkal is 11kw-os papírral, természetesen úgy az ár változik.
Csere csak 600-as sportmotorra érdekel.