Üdv!
Ha váltós motorról lenne szó, én még lehet bele is mentem volna :D Épp most készülök bizományba adni a kicsikét az anyagiak miatt..:S (természetesen cél, hogy ki tudjam váltani)
Érdekes kérdésem van:
Feleségem meg akar tanulni motorozni, viszont ahhoz hogy legyen értelme beíratnom egy safety-hungarys kezdőképzésre váltós motorhoz (még jogsi előtt) ahhoz kellene egy kicsit robogóznia.
1 hónapra viszont nem feltétlenül akarok venni egy robeszt.
Nincs valakinek vagy ismerősének egy keveset/nemhasznált robogója amit bérbe adna 2-3-4 hétre?
Köszi.
cagiva elephant 200, és igen működik :D sőt meglepően jol megy de télleg, és ezt úgy mondom h én nem babaettával járok és ahhoz hasonlítom :D csak sajnos kivülről egy esés miatt kicsit megtört de még ígyis használható futoműve nem ment el kis csinosítgatás ráférne.
Sziasztok!
Megváltam kedvenc 250-es tanulómotoromtól és most keresem az utódját egy GSX-R 600 K4 személyében, ha valakinek a valakije pont tervezi egy ilyen gép eladását akkor nyugodtan lehet jelezni
Yamaha Cygnus XC 125 TR 4T robogó eladó. Nem indul, a karburátor új, többször ki lett tisztítva. A benzincsappal, vagy valami kis elektronikai cuccal lehet gond. Több szervízben is voltam, azt mondták hogy nincs nagy baja, de csak az hogy körbeszaglásszák került volna 5 ezrembe. Aki ért hozzá annak nem nagy munka. Nagyon erős kis motor, 2-3 literes fogyasztással, új akksi új gyertya, és új biztosíték van benne. 50 cm3-ként simán használható, mert nem olyan nagytestű robogó. Fényezése az orrán picit karcos, de különben esztètikailag rendben van. Ha esetleg valakit érdekel, nyugodtan kereshet itt, a többit pedig telefonon.
Eladó egy Suzuki Eko segéd motorkerékpár.Minden működik,csak a km spirál hiányzik,beindul,lehet használni,elég szép állapotban van,a korához képest,világítás,fékek minden működik.Az ár csak minimálisan alku képes.
Ha váltós motorról lenne szó, én még lehet bele is mentem volna :D Épp most készülök bizományba adni a kicsikét az anyagiak miatt..:S (természetesen cél, hogy ki tudjam váltani)