Szia!
Nem keserítessz el, ennek a guminak az új ára 240ezer Ft volt, akciósan vettem 130-ezerért tavaly nyáron! Igazából ha lealkudod és elviszed 50-ért a4-et már akkor is jó üzletet csináltál, mivel a 4ből 3 simán elmegy még vagy 50ezer km-et, az az 1 ami rossz meg jó pótkeréknek! Ha rákeresel a vredesteinnél akkor ez a 4 gumi jelenleg 140 ezerforintba kerül! Nem egy vacak gumi, de ha nem kel el, legfeljebb megmarad!
Szép napot!
Eladó egy KYMCO DJ 50 GR1 robogó.2002 es évjárat.Sok mindent kicserélten rajta.Meg lett fúrva,dugó gyűrű csere,ékszíj,variátor görgők.Minden működik rajta.De valamiért nem meggy jobban mint 40 km/h.Az IÁ:40000.Ugyan itt eladó egy Yamaha JOG Sport 1998 tárcsafékes robogó a motor beindul de nem meggy jobban mint 35km/h. Minden elektromos berendezés működik rajta,sztender nincs ülés el van szakadva IÁ:30000 ft.
nem akarlak elkeseríteni,de ha el is szeretnéd adni,akkor jóval olcsóbban kínáld...
2 gumi ér a 4-ből valamit(ugyebár párban nézzük),így a reális ára (a kettőnek) 10-14000 Ft.
Remélem tudtam segíteni
Eladó 4db Vredestein UltraCento 205/55R16-os gumi, 5,5mm profillal, 310 kmh/s sebességi indexel, 2 nagyon jó állapotú, 1 jó állapotú, és 1 háát pótkeréknek jó! Agumikban kb 10.000km van, sajnos rosszul állították be a futóművet és 2-t megnyalt! Ár 55.000Ft, esetleg csere érdekel ráfizetéssel Bőrruhára 52-54 es méretre!
Üdv.!
Valaki nemtud véletlenül eladó Xr400ast? Amiket hirdetnek itt kepesmotoron azon kivül!
Köszönöm előre is a válaszokat!
Nem fontos, hogy rendszámos legyen! Sőt rendszám nélküli jobban érdekelne!
Nem keserítessz el, ennek a guminak az új ára 240ezer Ft volt, akciósan vettem 130-ezerért tavaly nyáron! Igazából ha lealkudod és elviszed 50-ért a4-et már akkor is jó üzletet csináltál, mivel a 4ből 3 simán elmegy még vagy 50ezer km-et, az az 1 ami rossz meg jó pótkeréknek! Ha rákeresel a vredesteinnél akkor ez a 4 gumi jelenleg 140 ezerforintba kerül! Nem egy vacak gumi, de ha nem kel el, legfeljebb megmarad!
Szép napot!
nem akarlak elkeseríteni,de ha el is szeretnéd adni,akkor jóval olcsóbban kínáld...
2 gumi ér a 4-ből valamit(ugyebár párban nézzük),így a reális ára (a kettőnek) 10-14000 Ft.
Remélem tudtam segíteni
Érdekelne a plexicsavar, elérhetőséged?
8DB !
Bolti ára 4990.-
Én 2000.-ért adom!
Valaki nemtud véletlenül eladó Xr400ast? Amiket hirdetnek itt kepesmotoron azon kivül!
Köszönöm előre is a válaszokat!
Nem fontos, hogy rendszámos legyen! Sőt rendszám nélküli jobban érdekelne!
15.000FT
Teljesen új , hibátlan!
méret probléma miatt eladó
70/4537624
A legjobb ajánlatért vihető. Ajánlatokat e-mailba várom tasi20@citromail.hu