Nem azt mondom..............de KB ja....................most hogy kicsit alámásztam a Hyundai alá.
A kor hagy annyi nyomot hogy csak elszánt és otthon alkatrészáron sajátmagamnak bütykölőnek ajánlatos az öreg szerkezet.
És még akkor sincs garancia hogy nem hagy ott cserben egy olyan filléres cucc amit anno 4 hónapja úgy ítéltél meg hogy jó az,semmi baja de a legmesszebb mindentől porlik atomra.
havernak a kistankos r változat van
de ez jobb lenne nagyobb távokra a nagy tank miatt
várni kell, hátha lesz
én is hónapokig lestem az apróhirdetéseket a xt600z után
sajnálom,hogy egész szezonban nem tudtam megnézni a túra busát
az xr4-emben meg lassan 80 ezer lesz és a blokk bontatlan még
de az előző(88as) xt600z is bontatlan volt és olyan isteni szép hangja volt hogy még az úr angyalai is alászálltak gyönyörködni benne
szóval akkor újat se vegyen senki
Megnéztem pár "a világból kimegy" tipusú transzportert és egyebet.
Na ezek KB úgy néztek ki és annyira voltak köszvényes gebék mint akik 3x mentek ki a világból.
A kor hagy annyi nyomot hogy csak elszánt és otthon alkatrészáron sajátmagamnak bütykölőnek ajánlatos az öreg szerkezet.
És még akkor sincs garancia hogy nem hagy ott cserben egy olyan filléres cucc amit anno 4 hónapja úgy ítéltél meg hogy jó az,semmi baja de a legmesszebb mindentől porlik atomra.
haver hondája is olyan patent hogy elmenne kínáig meg vissza zavar nélkül
de ez jobb lenne nagyobb távokra a nagy tank miatt
várni kell, hátha lesz
én is hónapokig lestem az apróhirdetéseket a xt600z után
Teljesen gári nincs átalakítva=26 év alatt a büdös életbe nem javították csak ha nagyon muszáj volt.
Hogy ez nem bir 5000-et 110-el az hótbiztos..............el fogsz veszni a büdösnagy tajgában mint Ábel.