Sziasztok, CSERE érdekel leginkább!
Ez egy Gilere rc 125 rally enduró, 6sebességes, 41 lovas, dupla póweres, 1995évjáratú! Jó állapotban, tökéletes terepen, én ott használom, csak nekem nagyobb ccm-re lenne szükségem! Már kinődtem ezt! Bármi kérdés van e-mailben: payes17@freemail.hu vagy telefonon: 06-30-588-4077
Üdv.: Pali
lenne eladóba két motoros övtáska:
Az egyik egy oxford és annyi a különlegessége,hogy az övtáskán kívül el lehet benne rejteni biztonságosan egy tartalék plexit.Szinte alig használt állapotban van. Ár:6eft
A másik egy Scott six days övtáska ami inkább endúrósoknak-krosszosoknak-bicikliseknek való.A táskában van egy kihajtható szerszámtartó rekesz is.
Kis hibája,hogy a six days felirat picit kopott de nem zavaró.
Az ára 5eft.
Ha valaki elviszi mindkettőt akkor 10eft-ba odaadom.
Érdeklődni a balu88@mailbox.hu-n vagy a 70/2241386-os számon lehet.
Srácok ilyen vagy hasonló(lényeg hogy kétállású) kapcsolót nem tud valaki?
Másik ami érdekelne, hogy CBR 125-re sportdobot? :)
Illetve ha nem, akkor Szabolcs megyében ki az aki készít?
Újszerű állapotban lévő textil,cordura kabát,kivehető thermo béléssel,alkar-könyék és váll protektorral,fényvisszaverő csíkokkal!
06705761477 Szfvár-on (kb 170 cm magasságig és 80 kg-ig)
20000 Ft Ha valakit érdekel!
Ez egy Gilere rc 125 rally enduró, 6sebességes, 41 lovas, dupla póweres, 1995évjáratú! Jó állapotban, tökéletes terepen, én ott használom, csak nekem nagyobb ccm-re lenne szükségem! Már kinődtem ezt! Bármi kérdés van e-mailben: payes17@freemail.hu vagy telefonon: 06-30-588-4077
Üdv.: Pali
0/?utm_source=System%2BNotification&utm_medium=email&utm_campaign=NewAd
vertEmail
lenne eladóba két motoros övtáska:
Az egyik egy oxford és annyi a különlegessége,hogy az övtáskán kívül el lehet benne rejteni biztonságosan egy tartalék plexit.Szinte alig használt állapotban van. Ár:6eft
A másik egy Scott six days övtáska ami inkább endúrósoknak-krosszosoknak-bicikliseknek való.A táskában van egy kihajtható szerszámtartó rekesz is.
Kis hibája,hogy a six days felirat picit kopott de nem zavaró.
Az ára 5eft.
Ha valaki elviszi mindkettőt akkor 10eft-ba odaadom.
Érdeklődni a balu88@mailbox.hu-n vagy a 70/2241386-os számon lehet.
jó árasba érdekel 1.1 elsö kerék !
taschner@citromail.hu
Másik ami érdekelne, hogy CBR 125-re sportdobot? :)
Illetve ha nem, akkor Szabolcs megyében ki az aki készít?
XL -eles 176 magas vagyok viszont hasba megerősödtem
És ott épp hogy rám jön Még feltudom venni de hasba feszülős 99 kiló vagyok
49.000 hft
Érdeklődni: balint.cserszegi@gmail.com