Hát szerencse. Igaz, hogy én árultam a legdrágábban 550.000-ért az F2-esek közül, de meg is ért annyit. Nagyon szépen rendbe raktam. Nem kell görcsölni. Egyszer jön majd a tuti vevő akinek megvan rá a pénze. Ha meg nem akkor van egy jó motorod. Az a baj, hogy kevés a pénz mindenkinek. Esetleg ajánlj fel hitel ügyintézést is, hátha úgy tágul az érdeklődők köre.
Szerencsed volt, latod en is mar egy eve arulom a Daytonamat, hiaba tok hibatlan gyari allapotu meg erdeklodo sem nagyon volt aki komolynak szamithato. Mondjuk nem tortenik semmi baj ha sosem viszik el. Az az evi 2-3000km amit van idom menni tok mindegy milyen motorba teszem. Ez legalabb nem fullad le
F E L N I C S I K O K . H U
Matricaszettek, felnicsíkok, kipufogó matricák nagy választékban!
ONILNE RENDELÉS, gyors és egyszerű! MOST Akciós posta!
Kisebb és nagyobb matricaszettek már 990.- tól!
Felnicsíkok 1490.-/kerék, most ingyen márkajelzéssel!
Ha a minőség számít...ebben nem fogsz csalódni!
MONSTER SZETTEK TÖBB SZÍNBEN IS, a legjobb minőségben!
Kitűnő minőségű, nem pixeles!, UV, víz és fakulásmentes, kültéri nyomatok!
Több info: felnicsikok.hu
A matricák egyenként is körbe vannak vágva, így nem kell kézzel vagdosni, mint más szetteknél!
Ha valamit nem találsz amire szükséged van, írj bátran minden megoldható!
! Hőálló Kipufogó matricák TÖBB típusra!
1890 /db több info a
LINKEN: felnicsikok.hu !
Motormatrica gyártás minden típusra egyedi igények szerint is!
Több éves tapasztalattal és hatalmas alapadatbázissal:
Motor matricák HONDA, YAMAHA, KAWASAKI, SUZUKI, APRILIA és egyéb típusokhoz is!
Elérhető áron,profi minőségben!
Eladó lenne babetta 207 es motrom
dolgozni járni vagy stb..
a bal oldali pedál eltört :/ igy egy csavar van ott de majd rakok rá bicikli pedált .. a motor 3 tekerésre beindul ki kéne takaritani mert kb 5 éve nem lett belle nyulkálva lámpák jók mindene jó
szálitani nem tudok. cegléden megtekinthetö ár : 20.000 FT alku nincs.
mert télleg engem sosem hagyot cserben.
Kéne sok mindenkinek mert cseréket ajánlanak csak az a baj hogy a cserére szánt mocit piaci áron szeretné mindenki nekem számolni én meg az enyémmel a béka segge alatt vagyok a piaci árhoz képest.
Félre ne értsd szerintem sem ér többet mint amennyiért hirdetem,de akkor egy 2002-es bandit sem ér 800-ezret hanem 5-öt.
Mindenkinek azt javaslom adja el az övét annyiért amit gondol,de ez eddig senkinek sem sikerült ezért nem is megyek bele a cserékbe csak ha tényleg kapok egy jó ajánlatot
Persze mindennek a fő oka a pénztelenség és ebben a történetben senki nem hibás csak ezek a szomorú tények.
150es SR 180.000Ft-os irányáron