Kimernék állni versenyezni, akkor néznétek nagyot! Nah ti agyoniskolázottak egy kicsit még tanuljatok a mocikrol, meg olvasatok sokat lefekvés előtt! nem nagyképűség ez a 41 Le meg h ennyi, de írigy embereknek is kell születni!
Nah jolvan sztem nem jutunk az egyről a kettőre úgy sem, elmondom érthettőbben.... gyárilag a gépem 33-34 Lóerő eddig oké? , fúvókák és a dob kivan cserélve! ezért 41lovas "kb" a moci! kihangsúlyozom a kedvedért h "kb" 41lovas lehet h 40,93 csak h ne legyen már 41 mert nem tudsz aludni estére!
Akkor Te agyoniskolázott, olvasd el mégegyszer amit írtál, azt követően nézd meg amit linkeltem. Lehet csak nekem jelenik meg, de ott a Rally (roppant mágikus LE növelő) szócska, és a tény, hogy 24Le. Ami nem lenne baj, de hogy 41?
Szolnok megye, Tomajmonostorán megtekinthető (kiprobálhato)
nemkell nekem h elhidjétek h 41pacis, aki ért hozzá az tudja h milyen gépek is ezek! Nem nagy márka a Gilera de erős kis gépek!
Az itt a baj h nem volt még jó motor a kis seggetek alatt, de van a dolgok közt eltalált dolog is, az átfúvókázás
De ti túliskolázottak vagytok nektek nem kell mesélnem erről
Hol van ez a "közel"? Mert az adatlapod egy nagy nulla, és az itt levő hirdetésedben sem szerepel hogy hol lehetne megtekinteni, és megszámolni mind a 41 lovat!
Hádde ez tunyingverda! Nemérted? Tuti van nagyrezó, meg elektronyika meg átfúvókázva meg nitro még, és simán vanaz annyi, sőt még tán több is, csak nem merte kiírni!
De ne a helyesírásodat kérlek.....bár arra nagyon irígy vagyok!