Evribodri, lenne egy eladó 17-es crossgumim: Metzeler, mérete 5.00 - ez kb 130-as szélességnek felel meg, viszont nem "peres" (pl.130/70), azaz az oldalfal magassága nagyobb, mint egy normális guminak. Középen kb. egy centi van még, azaz kopott. Én DR750-en használtam (aszfalton is meglepően jól tapadt), egy kisebb/könnyebb motoron még elég lehet a bütyök.
Ha nem lenne válság meg két gyerek ingyen is odaadnám, de a sörért meg benzinért is fizetnem kell, így elkérnék érte vagy négy darab ezredest...
Harley Davidson motoros csizma eladó! Feketebőr szép állapotban nem kirepedezett! A csizma oldalába Narancs színnel van belevarva!
bővebb infó : marcell1211@citromail.hu
Hello Mindenki.Eladó vagy cserélhető egy Magnat XTC 1200-as mélyláda blutál hang és méret 600W max 260W RMS.Igény szerint erősitővel.ÁR:18 ezer, csere ár:20 ezer.
Eladó!4x114,3 suzukira meg mazdára meg mit tudom én!Csere motoros cuccokra!Ja érdekelne még 17 colos kerekek amit gpz be tennék vagy farokidom akár törötten is!
Ha nem lenne válság meg két gyerek ingyen is odaadnám, de a sörért meg benzinért is fizetnem kell, így elkérnék érte vagy négy darab ezredest...
Ide írhaccc: drbig-club@freemail.hu