2 ezer körül gondoltam...ott körül vannak fent használtan, igaz nem gyári KTM mondjuk postával akkor is 4 ezerbe jönne ki nekem, abból meg már új univerzálisat veszek
Kodak EasyShare p86 digitális képkeret. Sose volt használva!
Eladó makettjeim listája:
- Revell 1:72 Mig-3 : doboza bontott, 2 főfutómű feketével lefestve, géptörzs összeragasztva és festésre előkészítve "maszkolva"
- Academy 1:72 Spitfire Mk.XIV : doboza bontott, 2 főfutómű feketével lefestve, minden egyéb még érintetlen!
- Academy 1:48 Lockheed P-38L Pathfinder : "gyári", csak a doboz porosodott a polcon
- Revell 1:144 Boeing SST Supersonic Clipper (a doboz 2 makettet tartalmaz) : az egyik gép törzse az öntőforma csonkjáról leválasztva, egyébként natúr
- Revell 1:72 Lockheed F-16B : bontott doboz, feketére festett főfutó
- Revell 1:144 Boeing 737-800 Air Berlin (+típushoz tartozó 2 féle MALÉV-os matrica) : teljesen "gyári", csak a plusz matricát tettem a dobozába
- Revell 1:48 Rockwell B1-B Lancer : teljesen bontatlan
- Zvezda 1:144 TU-160 : teljesen bontatlan
írj ha érdekel valamelyik! árban megegyezünk dorikex@gmail.com
Szinte új állapotú Sub cső eladó! Kocsiba akár benti hifire is! 30cm átmérőjű. Erősítővel durván szól! Csere érdekel motor kiegészítőkre vagy kp 8000Ft!
Sony Ericcson Vivaz eladó.
Bekapcsoló gomb hiányzik, valamiért nemszól a hangszóró hívás közbe, kihangosítóról működik, valamint softvert kell rajta frissíteni. Töltővel eladó. Az ár fix 9900 ft , csere érdekel.
Fenyő,ruhás szekrény.
Mahagóni,tolóajtós gardrob,25cm hosszú 240cm magas 60cm mély.
Fehér 30x22x60cm-es tolóajtós gardrob.
M-Cax 22mm-ről 28-ra átalakító befogópár 2eFt.
30 622 12 38
Eladó makettjeim listája:
- Revell 1:72 Mig-3 : doboza bontott, 2 főfutómű feketével lefestve, géptörzs összeragasztva és festésre előkészítve "maszkolva"
- Academy 1:72 Spitfire Mk.XIV : doboza bontott, 2 főfutómű feketével lefestve, minden egyéb még érintetlen!
- Academy 1:48 Lockheed P-38L Pathfinder : "gyári", csak a doboz porosodott a polcon
- Revell 1:144 Boeing SST Supersonic Clipper (a doboz 2 makettet tartalmaz) : az egyik gép törzse az öntőforma csonkjáról leválasztva, egyébként natúr
- Revell 1:72 Lockheed F-16B : bontott doboz, feketére festett főfutó
- Revell 1:144 Boeing 737-800 Air Berlin (+típushoz tartozó 2 féle MALÉV-os matrica) : teljesen "gyári", csak a plusz matricát tettem a dobozába
- Revell 1:48 Rockwell B1-B Lancer : teljesen bontatlan
- Zvezda 1:144 TU-160 : teljesen bontatlan
írj ha érdekel valamelyik! árban megegyezünk dorikex@gmail.com
hol lehet téged elérni? megvan még a cucc?
gulyesz@freemail.hu
06-20/520-2038
Karcmentes,még 10 hónap gari,fejhallgató+doboz+töltő+Usb+2gb-os új sd kártya,telenor-os.
Fix 10 k.
Bekapcsoló gomb hiányzik, valamiért nemszól a hangszóró hívás közbe, kihangosítóról működik, valamint softvert kell rajta frissíteni. Töltővel eladó. Az ár fix 9900 ft , csere érdekel.