Szia! kb öt éve keresem ezt a motort az enyém volt! üzemben tartóival vitték el és soha nem jegyeztették be. Öt év után meguntam,hogy fizessek és végleg kivonattam a forgalomból! Ha érdekelnek a részletek add meg a számod mert a hírdetésben megadott szám nem jó!
70-es 80-as években rendszeresített Bm rendőrségi nyári motoros ruhákat kínálok eladásra. Anyaguk poliamid. Van egyrészes overall és kétrészes ruha is. Van továbbá kétrészes bőr ruha is szintén a fenti időszakból (természetesen az összes ruha új, soha sem volt hordva)
érd. 70-4594419
hello, az lenne a kérdésem, h vettem egy 125-ös frecciat, és ugye 15 napon belül kell átiratni. Mi van, ha én tovább adom a motort, 14 napra, majd visszaveszem a sráctól? akkro megint lesz 15 napom átiratni hivatalosan? köszi
Van egy pár kimaradt Derbi alkatrészem,nagyon olcsón megválnék tőlük,mert csak a helyet foglalják.
1996-os vizes Sendában voltak:
-légszűrőház
-hátsókerék lánckerékkel(még használható) nagyon jó állapotban.
-olajtartály
-fesz.szabályzó
-támasztó
-balos tükör
-3db irányjelző
-hűtőventillátor(ez lehet,hogy 2004-esén volt,lemérek mindent,nem tudom,hogy működik-e)
Van még egy vadonat új első JT lánckerekem,elvileg Minarellire,de lehet,hogy újabb derbire is jó,13 fogas.
Képek mindenről vannak,érdeklődjetek e-mailben,azt nézem mindig:
marcodecheglie@gmail.com
Szevasztok eladó lett 6 elemes egyedi bútorom helyhiány miatt! A szekrény tartalmaz: 1 bárpultot aminek oldalába tükör van és forgatható szóval a szoba bármelyik sarkába elhelyezhető 1db ruhás elemet 2db tükrös polcos és fiókos elemet, 1db lenyíló szekrényt, 1tükrös tv állványt ami 4 db kinyíló tükrös ajtót tartalmaz!, és Adok hozzá 2db hifi vagy éppen virágtartó oszlopot és egy nagyon szép tükör tetejű trapéz alakú dohányzó asztalt ami szintén egyedi ! A bútorokat tetszés szerint lehet cserélgetni nincsenek összefurkálva akár külön is lehet őket rakni! Egy átlagos szobába beférnek szélességre kisebb mint egy átlagos normál szekrénysoré! A bútor 7 éves gyönyörű állapotú és kinőttük azért szeretnénk eladni, vagy cserélni robogóra, motorra vagy bármilyen értelmes dologra akár tűzifára és elektromos biciklire is!
Talán a hátsó gumi 70%-os,egyébként minden müködik rajta,tavaj télen leállítottam,májusban akartam indítani de nemsikerlt,vettem bele új akksit és gyertyákat,de semmi,azt mondják karbi lehet,nem értek hozzá.
nemtudom...igazából igaz hogy a robogo is szétvan szedve, de egyszerű találmány... egy ilyen nagyobbnál már sokminden baj lehet, ami miatt nemidul..és az ára is huzosabb ha jobban hozzá kell nyúlni..nemtudom.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
http://www.sportmotor.hu/motor...
Vinxxgrip utaskapaszkodót keresek.
Ha valakinek volna eladó kérem jelezze!
06702316344
70-es 80-as években rendszeresített Bm rendőrségi nyári motoros ruhákat kínálok eladásra. Anyaguk poliamid. Van egyrészes overall és kétrészes ruha is. Van továbbá kétrészes bőr ruha is szintén a fenti időszakból (természetesen az összes ruha új, soha sem volt hordva)
érd. 70-4594419
Aprilia RS50/70 Csere robogóra.
http://www.kepesmotor.hu/april...
Van egy pár kimaradt Derbi alkatrészem,nagyon olcsón megválnék tőlük,mert csak a helyet foglalják.
1996-os vizes Sendában voltak:
-légszűrőház
-hátsókerék lánckerékkel(még használható) nagyon jó állapotban.
-olajtartály
-fesz.szabályzó
-támasztó
-balos tükör
-3db irányjelző
-hűtőventillátor(ez lehet,hogy 2004-esén volt,lemérek mindent,nem tudom,hogy működik-e)
Van még egy vadonat új első JT lánckerekem,elvileg Minarellire,de lehet,hogy újabb derbire is jó,13 fogas.
Képek mindenről vannak,érdeklődjetek e-mailben,azt nézem mindig:
marcodecheglie@gmail.com
Eladó mégegy NAGYON OLCSÓ 44-es motoros csizma(2x használt)