Heó, valaki tud eladó, vagy rendelkezik esetleg egy 93-as évjáratú Yamaha YZF 750R-hez papíros, vagy forgalomba helyezhető VÁZzal? Esetleg, ha el is adná engem érdekelne, lehet (véglegesen kijelentett) külföldi okmányokkal is. kollaristvan@citromail.hu
Sziasztok!
Keresek Dellorto SHA 16.xx karburátort, amibe az olajcső is csatlakozik.
Kisebb nem érdekel. Ha valaki rendelkezik ilyennel, szívesen fogadnám e-mailben: morokristof@gmail.com
Eladó H4es bi-xenon szettem hibátlan állapotba 4300k-s! 1évet volt kocsiban de nem sokat használva! Az egész szett vihető 15000ftért! Telefonon érdeklődjetek!
Tavaly csináltattam magamnak, munkába jártam kb 1100-1200 km mentem vele! 1 éve áll!
Kapott egy tuningot ami gyári karbival van szóval nincs felhúzva, (95kg-om alatt) egyenletesen gyorsul a Racing Company 120-as tuning óra szerint 80-85 ig!
Tuning cuccok:
Motoforce 70cc alu henger(12-13LE), Tiltás Nélküli Elektronika, Malossi Fly kuplung, Bettella variátor, meg Gianelli Reverse kipufogó. új ékszíj!
Nem lopott kereskedésben vettem adásvételivel, garanciával!
Egy-két karc van rajta, de nem vészes! Nem csörög, nem zörög, fékek jók, gumik újak, normál fogyasztás!
Igazi kis Mide Race!
103.000Ft
Piaggo-hoz / Dellorto PHVA (14) karbihoz van egy 70-s főfúvókám,alapjárati és egy szivató fúvókám illetve alapjárat állító csavarom is van súbertűvel. Mind eladó.
A Népstadionnál,a Dél-pesti kórháznál és Pécelen tudok kulcsost aki zár alapján gyárt új kulcsot.(Teljesen legális!)Kb 3e egy darab kulcs.A Népstadionnál levőt a barátunk (google) is dobja.
Helló!Köszi,de nem a sajátom!A Haveré!Viszont 1961 évj 5800 ccm és minden elektromos benn kivéve a vissza pillantó!Már akkor ilyen verdákat csináltak!Érdekessége hogy Zuk autóból Buick electra 225 be sok minden jó!ÜDV TIBI
Van 4db ET20-as 7.5x16-os alufelnim,5x115-ös osztókörrel!
Ha valakit érdekel egy normális ajánlatért vihető!
Keresek Dellorto SHA 16.xx karburátort, amibe az olajcső is csatlakozik.
Kisebb nem érdekel. Ha valaki rendelkezik ilyennel, szívesen fogadnám e-mailben: morokristof@gmail.com
Gyertya, tömítés, sárvédők, kuplungdeknik, hengerfej CR-re eladó.
Adatlapomon megtaláljátok a linket, ha frissíteném a linket.
Kapott egy tuningot ami gyári karbival van szóval nincs felhúzva, (95kg-om alatt) egyenletesen gyorsul a Racing Company 120-as tuning óra szerint 80-85 ig!
Tuning cuccok:
Motoforce 70cc alu henger(12-13LE), Tiltás Nélküli Elektronika, Malossi Fly kuplung, Bettella variátor, meg Gianelli Reverse kipufogó. új ékszíj!
Nem lopott kereskedésben vettem adásvételivel, garanciával!
Egy-két karc van rajta, de nem vészes! Nem csörög, nem zörög, fékek jók, gumik újak, normál fogyasztás!
Igazi kis Mide Race!
103.000Ft
Több kép és info
Blokkoló
Bőrkabát
Gumi
http://www.kepesmotor.hu/piagg...
e-mail: szabolcsmeier@gmail.com
30/2243716 vagy vcsabi@enternet.hu
egyezik a zip-ével!
http://www.kepesmotor.hu/zar_r...
Na ezt nézzétek meg!