Eladnám vagy elcserélném szeretett zx10esem!
cserénél elsősorban suzuki gsxr1000 vagy hayabusa érdekelne de más 1000cc-s vagy fölötti sport,sport-túra ajánlatot is meghallgatok 1,1milláig!
Hello mindenkinek. Van egy Yamaha TDR 125 Deltabox vázu motorom.Most vette de sajna hiányossan . A komplett elsö idomom és oldalso idom hiányzik és arra szeretnék meg kérni mindenkit hogy ha van valakinek eladó akkor kérlek szoljatok. Az elérhetöségem a következö e-mail:satnya1988@hotmail.com elöre is köszönök mindent mindenkinek
Heló nekem nincs olyan váz alkatrészem,,DE, Blokk alkatrész van 1 csomó,!RV3-RV4 motor kódosak,,,,kuplung,főtengely(kitűnő)gyújtás, blokk felek,henger szettek(gyári)De van fúrott henger dugóval,stb....
adásvétel napjától megszűnik a kötelező bizt.onantól magad fizeted és amabisz díj az adásvételtől a megkötés napjáig számitandó,mértéke min 150%-a az aktuell kgfb díjnak.asszem
Vettem egy CB 500-ast és jövőhét pénteken megyek az okmányirodába. Az eredetiség vizsgán tól vagyok, de az előző tulaj a kötelező díját 2013.01.01-ig befizette. Kérdés: Kell kötnöm új KGFB-t az okmányirodába menet előtt, vagy érvényes az előző tulaj biztosítása év végéig?
Helo mennyit er meg neked? igazabol nem tudom mennyit kerjek erte de E betűs és megvan a papirja is TÜV! ezzel voltam műszakin tavaly de nem volt gond vele! Ird meg es megbeszeljuk udv!
Aprilia Red Rose-hoz keresek a hátsó ülés alatt futó fém állványt, ami a függőleges üléspárnát tartja. Gőzöm sincs, hogy mi a neve.
Lehet bármilyen szépséghibája, lényeg, hogy egyben legyen.
Akinek van eladó, az kérem írjon a totesz1804@freemail.hu címre.
Hello mindenkinek. Van egy Yamaha TDR 125 Deltabox vázu motorom.Most vette de sajna hiányossan . A komplett elsö idomom hiányzik és arra szeretnék meg kérni mindenkit hogy ha van valakinek eladó akkor kérlek szoljatok. Az elérhetöségem a következö e-mail:satnya1988@hotmail.com elöre is köszönök mindent mindenkinek
0513
http://www.kepesmotor.hu/husqvarna-supermoto/p886415