Eladó yamaha Xt 600 bal oldali idom ,menet közben akadtam rá ,mivel nem találtam meg az eredeti tulajdonost úgy döntöttem hogy eladom 4000ft-ot szeretnék kapni érte,de tudjátok hogy velem mindig lehet egyezkedni
2008-as Kawasaki Ninja 250R eladó
15000km
Fém fékcső, monster idomok, túraplexi, Bendorf dob.
Eredeti dob+plexi megvan.
Hátsó ülésen van kis sérülés, egyébként egyben van a moci.
Ár:780000Ft
Suzuki GSR 600-asomról lekerült az oldal- és a fejidom(plexivel). Gyári kék, az oldalidom jobb oldalán található pár 1-2 centis karcolás álló helyzetben történt dőlés miatt. Érdeklődni itt pm-ben vagy vdns@vipmail.hu e-mailen lehet
Van pár eladó cuccom Szuzuki SV 650/1000 S-hez '03-'08ig
- Top-case konzol szép állapotban, 25.000Ft ( 35 az új ára)
- Givi T449 nyeregtáska ( egyetlen egyszer használt ) 20.000Ft (30 az új ára )
- Gyári hátsólámpa, tökéletes, hibátlan állapotú 18.000Ft ( 30 az új ára)
Külön is eladóak, de ha esetleg egyben érdekelne valakit, akkor 55.000Ft-ba oda tudom adni. Képeket estefele szívesen küldök róluk.
Érd.: madesz@indamail.hu vagy 30/213-23-02
Van pár motoros cucc eladó: Falco 40-es motoros csizma, Diadora 43-as,de 42-es lábra való túrázáshoz kivűló férfi csizma,egyedi készítésű fekete bőr Western csizma,52-es Cordura kabát és nadrág, Shox női sport csizma 38-as méretben
Bárkit bármi érdekli, jelentkezzen e-mailben: petra pont szamosi kukac gmail pont com cimen
Sziasztok!
Lenne egy yamaha xs 400 am, 1979es, hiányosan forgalmival, cafe racernek alakítva eladó
100.000HUF ért, akár szállítás is, plusz pénzért.
Sürgős lenne a dolog! légyszi segítsetek.
itt találod a képeket: http://indafoto.hu/qtya/yamaha...
blokkszám vázszám egyezik.
Légyszi segítsetek!
Plexik,fék és kuplungkarok, integrált indexes hátsólámpák a létezo "majdnem" összes motortípushoz!Ezen kívül ha bármi kérdés merülne fel eBay rendeléssel kapcsolatban bizalommal fordulj hozzám! Innen a fórumról több embernek is rendeltem már és mindenki maximálisan elégedett volt.
Nem a fórumtársak lehúzása a célom! - hanem az eBayen a pozitív visszajelzések "gyűjtése"
mondjuk mintha én a94es xt-met2milláért árulnám!pedig azt nem is találtam!
15000km
Fém fékcső, monster idomok, túraplexi, Bendorf dob.
Eredeti dob+plexi megvan.
Hátsó ülésen van kis sérülés, egyébként egyben van a moci.
Ár:780000Ft
supermoto,enduro ,cross cucok érdekelnek cserébe.
http://www.kepesmotor.hu/verse...
Tech8-as csizmám eladnám.Mérete 45,5.
20 ezret kérek érte.
Teljes oldalidom(gyári verzió)25000Ft.
N-es hűtővédő 10000Ft.
Üléspúp 8000Ft(GSXR stílusú).
Mind üvegszállas műgyantából készült új fényezetlen idom.
06303210309
bali105gsxr@gmail.com
Van pár eladó cuccom Szuzuki SV 650/1000 S-hez '03-'08ig
- Top-case konzol szép állapotban, 25.000Ft ( 35 az új ára)
- Givi T449 nyeregtáska ( egyetlen egyszer használt ) 20.000Ft (30 az új ára )
- Gyári hátsólámpa, tökéletes, hibátlan állapotú 18.000Ft ( 30 az új ára)
Külön is eladóak, de ha esetleg egyben érdekelne valakit, akkor 55.000Ft-ba oda tudom adni. Képeket estefele szívesen küldök róluk.
Érd.: madesz@indamail.hu vagy 30/213-23-02
Van pár motoros cucc eladó: Falco 40-es motoros csizma, Diadora 43-as,de 42-es lábra való túrázáshoz kivűló férfi csizma,egyedi készítésű fekete bőr Western csizma,52-es Cordura kabát és nadrág, Shox női sport csizma 38-as méretben
Bárkit bármi érdekli, jelentkezzen e-mailben: petra pont szamosi kukac gmail pont com cimen
Eladó vagy cserélném 300-as exc-re ráfizetek persze!
4000 Ft
Lenne egy yamaha xs 400 am, 1979es, hiányosan forgalmival, cafe racernek alakítva eladó
100.000HUF ért, akár szállítás is, plusz pénzért.
Sürgős lenne a dolog! légyszi segítsetek.
itt találod a képeket: http://indafoto.hu/qtya/yamaha...
blokkszám vázszám egyezik.
Légyszi segítsetek!
Nem a fórumtársak lehúzása a célom! - hanem az eBayen a pozitív visszajelzések "gyűjtése"
elérhetőségek az adatlapomon!