Ízlések és pofonok mi? Én sem szeretem a kisgépeket főleg a robogókat, de aki szereti az szeresse! Se Kawasakit se Monsteres támogatást nem várunk a színtől csak egy valódi nyárias robogót. Most egy fekete színű robi olyan hétköznapi, búúú már megint egy fekete robogóóó blöeee... és a többi.... de ha megjelensz egy kis extrém színösszeállítású robival már egyből nem úgy néznek rá mint a többi rokonjára, hanem akkor már kicsit megnézik, egyeseknek megtetszik vagy megvennék már csak ha a nyárra is arra jó hogy ide oda elmenjen vele az ember, vagy leugorjon vele a strandra. De már kész van és a végleges döntés neon zöld és narancssárga lett. És az eddigi válaszok alapján mindenkinek jobban bejön mint egy full fekete vagy egyszínű robogó. Még rádobunk 1-2 kék neon-t és akkor már csajozhatsz is vele.
Eladó egy Yamaha Jog 27V, a képeken is látni, hogy kitűnő esztétikai, és motorikus állapotnak örvend!
Amúgy így vettem, elméletileg működőképes volt, csak azért lett szétszedve mert a gyerek ennek agyújtását akarta rárakni egy másik motorra, de nem lett jó, ezért eladta darabokban!szemmel láthatólag megvan mindene, komolyabban meg még nem nyúltam hozzá
Idomok közül valami repedt, van ami törött, van ami nincs meg, de fő a pozitív gondolkodás!
Várom az ajánlatokat!
Sziasztok!
Ha ajándékozni szeretnétek Itt lehet bármiről, bárkiről pirografált képet, kulcstartót készíttetni, Ügyes a srác, megéri. Az oldala még nem készült el teljesen, de a facebookon. is fel lehet vele venni a kapcsolatot.
Ha eladni akarjátok, maradjatok a gyári, vagy szolid színeknél, nemtudom mi ez a zöld mánia, de ettől még nem lesz Kawasaki belőle, meg a Monster se fog támogatni.Ez volt a jótanács, saját véleményem meg, hogy körbehánynám
Eladó egy DRV-B709 720p 140fok látószögű kamera. Tud folyamatos felvételt illetve 1/2/5 perces ciklikust a legelső felülírásával végtelenítve.
Sajnos akinek rendeltem nem jelentkezett, áron alul megválnék tőle.
Új, csak tesztelve volt, dobozában, autós töltővel, HDMI kábellel, tapadókorongos tartóval. Szabvány HR rögzítése van, (négy körmös, mint a naviknak.)
mire menne addigra simán ott lenne 50 felé
Króm, párban, teleszkóp átmérő 31-36mm,kar hossza 75 mm. rezgéscsillapító gumival.
4000 Ft
AZ ÁR 1 PÁRRA VONATKOZIK!
gulyesz@freemail.hu
annyiért megcsinálnám jégmotornak a gyereknek télig
Amúgy így vettem, elméletileg működőképes volt, csak azért lett szétszedve mert a gyerek ennek agyújtását akarta rárakni egy másik motorra, de nem lett jó, ezért eladta darabokban!szemmel láthatólag megvan mindene, komolyabban meg még nem nyúltam hozzá
Idomok közül valami repedt, van ami törött, van ami nincs meg, de fő a pozitív gondolkodás!
Várom az ajánlatokat!
Ha ajándékozni szeretnétek Itt lehet bármiről, bárkiről pirografált képet, kulcstartót készíttetni, Ügyes a srác, megéri. Az oldala még nem készült el teljesen, de a facebookon. is fel lehet vele venni a kapcsolatot.
Ps2 mennyi?
Sajnos akinek rendeltem nem jelentkezett, áron alul megválnék tőle.
Új, csak tesztelve volt, dobozában, autós töltővel, HDMI kábellel, tapadókorongos tartóval. Szabvány HR rögzítése van, (négy körmös, mint a naviknak.)
Ár 10.000Ft
Termékinfo
Próbavideó a Sportmotor konvertálása által némileg lerontva(de így sem rossz):