Ismerőstől lett véve, futármotor az életben nem volt ez soha, a km valós, tavaly nyáron vettem, előtte már másfél-2 éve állt a motor, mert nem volt használva, ezért is adták el. De nem szeretnék magyarázkodni senkinek, hogy miért lett lánc cserélve, meg kell nézni/nézetni a motort, ott derül ki minden esetleg szerelővel megnézetni igény szerint. Átbaszni nem akarok senkit.
Amúgy felhívom az előző tulajt, kíváncsi vagyok miért lett cserélve a lánc.
30-40ezret elmegy egy lanc a 125os Hondakon, ne viccelj mar
Szerencsetlen motor mit kaphatott.... Vagy futarmotor volt, es nagyon nem stimmel az oraallas
Remelem talalsz ra egy balekot ennyiert a b125 lazban :)
Hajra!
Nem tudom miért cseréltek rajta láncot, lehet nem is kellett volna, csak a tulaj úgy gondolta, mert nemnagyon értett hozzá, vagy talán nem volt kenve(?!). Fogalmam nincs.
A meghirdetett árnál sokkal olcsóbban nem szeretném eladni(maximum olyan 390ezer), mert nagyon jó a motor, szép állapotban van, semmi baja, és olcsóbban nem nagyon van magyar rendszámos XR, az állapotról, futott km-ről nem is beszélve.
Sziasztok!
Occsó pénzért keresek papír nélküli 400-1000ccm-s, motorikusan jó állapotú "játszós" vasat. Dél-Dunántúl környékénél messzebbi, illetve terep motor nem érdekel.
Köszi!
Eladó megmaradt Bandit 1200 alkatrészek...gyári teló rugók, gyári fék csövek illetve van 2 pár tükör, de azok utángyártottak.
Ha valami érdekel, írj! :)
Amúgy felhívom az előző tulajt, kíváncsi vagyok miért lett cserélve a lánc.