Eszembe jutott, hogy az egyik motorrenoválásból maradt egy láncom, ami sajnos nem lett jó, ráadásul nem vették vissza mert kibontottam, hogy megnézzem passzol-e... így ő is eladó 3000 Ft-ért
Eladó ez a B-star cordura kabát, 2 szezont használtam, bár már a megvétel után bántam mert nekem kicsinek bizonyult és felcsúszott állandóan! Állapota hibátlan! Én 185 magas vagyok viszonyítás képpen. Ára 15 000 Ft, de kabátcsere is érdekel részemről ráfizetéssel...
A futarok sem motorgyilkosok, sot folyamatosan uzemmeleg a moci, es sajat erdekuk, hogy rendszeresen karbantartsak a munkaeszkozuket, kulonben nem lesz mit enni.
Azt sem mondtam, hogy barmi baj van a motor muszaki-vagy esztetikai allapotaval. Szep allasu, de a lanc sztori nem stimmel akkor se
Aprilisba megyek haza, ha nalad lesz meg, es kell a penz, akkor lehet meg is kereslek.
Leginkább forint,de jo ajánlatnak nem mondok német.mire? Nem tom 4 par supermoto gumit elfogadok.lehet dunlop kr is vagy michelin.amugy 360e volt hirdetve
Valamennyire igazadvan. Csak nem értem miért epic fail rejtély, az hogy láncszettet cseréltek egy motoron ami rengeteget állt, nem volt használva. De mindenképp utána járok, hogy mi lett az előző szettel.
Amugy szep, hogy nem akarsz senkit atvagni, de az epic fail kategoriaju rejtelyek megvalaszolasa meg nem magyarazkodas. Ez jelentosen valtoztat(hat)ja a jarmu megiteleset egy vevo(jelolt) szemeben, tok alap kerdes.
Futar vagyok, 125/500 (bo 2000 motoros flotta) Hondak vannak a cegnel, nagyjabol van ralatasom, hogy mit birnak a Honda gyari alkatreszek.
Jarj utana, ha tudsz, mert viccbol nem szokas lancszettet cserelni.
Eszembe jutott, hogy az egyik motorrenoválásból maradt egy láncom, ami sajnos nem lett jó, ráadásul nem vették vissza mert kibontottam, hogy megnézzem passzol-e... így ő is eladó 3000 Ft-ért
Eladó ez a B-star cordura kabát, 2 szezont használtam, bár már a megvétel után bántam mert nekem kicsinek bizonyult és felcsúszott állandóan! Állapota hibátlan! Én 185 magas vagyok viszonyítás képpen. Ára 15 000 Ft, de kabátcsere is érdekel részemről ráfizetéssel...
Rendben ha látod fenn neten, akkor még megvan a motor.
kabát m-es BLH szintén kétszer használt,kivehető béléssel,23ezer
Most nyitottam egy barátommal közösen.
Remélem betértek majd.
www.darazsgarazs.hu
Azt sem mondtam, hogy barmi baj van a motor muszaki-vagy esztetikai allapotaval. Szep allasu, de a lanc sztori nem stimmel akkor se
Aprilisba megyek haza, ha nalad lesz meg, es kell a penz, akkor lehet meg is kereslek.
Futar vagyok, 125/500 (bo 2000 motoros flotta) Hondak vannak a cegnel, nagyjabol van ralatasom, hogy mit birnak a Honda gyari alkatreszek.
Jarj utana, ha tudsz, mert viccbol nem szokas lancszettet cserelni.