Türelmes vagyok. Nem egy nyárra kell, úgyhogy körültekintően igyekszem választani. Bár az is lehet, hogy szembejön valami más, talán jobb, aztán idő előtt elcsábulok..
Amennyire áll a piac, az 500 tetején kínált darabokat is a lélektani határ alá lehet alkudni..
Kékből ugyan sok van, de időnként egy-egy piros és fekete is feltűnik a piacon. Olyat meg nem veszek, amire rossz lenne minden nap ránéznem
annál sokkal jobb. TDM-et véletlen se szeretnék.. magas súlypont stb.
sor kettő, 270 fokos elékelésű főtengellyel, tengernyi nyomatékkal. Olyan mint egy V2, csak ez 7500-nál elfogy.. Térhálós csőváz, kényelmetlen üléspozíció
Honda Ns-Mtx 125 tömítés garnitúra + teleszkóp szár védő 2000 Ft
Jawa babetta 207 hátsó lámpa 500 ft
Robogó belső 3.50-4.00-12 Vee Rubber 1000 Ft
Króm vissza pillantó tükrök 10 sűrű menetű (vitvort) toldóval csomagolásában 4000 Ft
Hali! Motorozást hosszabb ideig szüneteltetem, ezért eladóak a cuccaim:
-Grex zárt sisak, matt fekete, L-es, kb. másfél éves 7000 Ft
-TCX SS Performance 2 sport csizma 46-os, ez is másfél éves 14000 Ft
-Spyke rövid dzseki, kivehető béléssel, protektorokkal (nagyon jó minőségű, olasz) 4XL-es (kb 190-200 cm magasságig, 120+kg-ig jó, de a dereka és karja szűkíthető!), épp, hogy fél éves 24000 Ft
Ha elviszel mindent, odaadom 40-ért, posta van, de saját terhedre/felelősségedre. Ha nem piacos kínai szart akarsz, hanem a bolti árhoz képest SOKKAL olcsóbban, de biztonságosan felöltözni, gyere el és nézd meg!
(A képeken a Nolan sisak már nincs meg!)
Helló! Gondoltam ide irom hátha 530 -as X gyűrűs lánc kellene 150 LE feletti teljesitményhez . Aki ezzel biznicel esetleg az irjon már reám , hogy ki mennyiért tudna megszabadulni töle .Kösszöntem
Amennyire áll a piac, az 500 tetején kínált darabokat is a lélektani határ alá lehet alkudni..
Kékből ugyan sok van, de időnként egy-egy piros és fekete is feltűnik a piacon. Olyat meg nem veszek, amire rossz lenne minden nap ránéznem