lehet nem vagyok 63 de a fele majdnem! és én nem szidtam a törvnyt pont ezt írtam le hogy megcsináltuk vállaljuk a következményeket csak kíváncsi voltam ki mit tud erröl a dologról mert ez a csoport azthiszem 125/50 és erről szól! de ha tévedtem akkor bocsánat!
Szerintem gyökér te vagy......
Szerintem az a buta, aki törvénytelent csinál és utána problémázik és meg akarja úszni, holott megelőzhette volna a bajt.
Szerintem ha a hal nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye.
Szerintem .... aki elmondja a szabályokat, amiket a legtöbben betartanak az nem okos és gyökér.
Szerintem....
"gyökér aki nyomja az okoskodást"
Mint a mellékelt ábra mutatja. És még meg is vagy sértődve! Nem kéne! A "csácsá"=a hojsz ellentéte , csá-ra vagy hojszra kanyarodik -e a tehenes fogat.
Jó napot!
szerintem azért van ez a csoport hogy megbeszéljük a dolgokat vagy segítséget adjunk a másiknak ha tudunk valamit nem padig azért hogy kioktassuk ki mekkora hülye volt mindenki vállalja a következményket ez egyértelmű! nem is azért írnak ide hogy megússzák a dolgot hanem hogy mire lehet számítani de van 1-2 gyökér aki nyomja az okoskodást meg hogy menyire okos köztük te is:) csácsá
Nem most kell gondolkodni ezen, előtte kellett volna.
Most csak simán vállalni kell azt, ami jár érte.
Kérdés ugye ki és mikor módosított az adatokon, mert ő követte el hamisítást.....
A segítségeteket szeretném kérni.
Minap kaptam egy levelet a megyei kormányhivatalból a közlekedésfelügyelőségtől.
A helyi rendőrkapitányságnak köszönhetően :) a közúti járművek megvizsgálásáról szóló KÖHÉM rendeletben
a motorom műszaki hiányosságai miatt meg kell jelennem a megyei vizsgálóállomáson a motorom összes papírjaival együtt !
Indoklás:
Közúti igazoltatásnál a jármű nem felel meg a közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának a műszakija.
Gondolom én nemigen tetszik neki a motorom valós teljesítménye és a forgalmiban beírt 650 köbcenti és lóerő aránya miatt !
Ilyenkor mit csinálnak vagy mi a teendő ? Valaki tudna segíteni,esetleg hasznos tanácsot adni ?
Köszi a segíséget előre is !
Nem leszek hálátlan ... :)
mangela87@citromail.hu
El vagy te tévedve.... rólam nem lehet szó, mert én nem vagyok thaiföldön.... ja és ribi sem vagyok...... ráadásul egyik sem valószínű, hogy az elkövetkező 100 évben bekövetkezik.
Hol elfogadottabb?
Csak kamu..... egyre durvább előírásokat kell teljesíteniük és ehhez mindenféle -drága- trükköket bevezetnek
Ahelyett, hogy megtiltanák és kész...... Érdekes, hogy Svájcban és USA-ban nincs is dízel kocsi, mert ők már qrva régóta tudják és értik, hogy egy méreggyártó szerkezet.
ennyi iq light ember lenne
ha annyi 5ezresem lenne ahányszor volt ez a "vettem egy 125-öst 50es adásvételivel" téma akkor már thaiföldön masszírozna 2-3 ribi
Hello !valaki ha tud segítsen légyszives !
vettem egy 125 ccm hondát rendszám nélkül csak egy sima segédmotoros adásvételivel,de forgalomba szeretném helyezni rendszámozni érdekelne hogy ez menyibe fog fájni illetve hogy hogyan lehetséges.válaszokat köszönöm!
Szerintem az a buta, aki törvénytelent csinál és utána problémázik és meg akarja úszni, holott megelőzhette volna a bajt.
Szerintem ha a hal nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye.
Szerintem .... aki elmondja a szabályokat, amiket a legtöbben betartanak az nem okos és gyökér.
Szerintem....
Mint a mellékelt ábra mutatja. És még meg is vagy sértődve! Nem kéne! A "csácsá"=a hojsz ellentéte , csá-ra vagy hojszra kanyarodik -e a tehenes fogat.
Jó napot!
Csak mindig érdekes számomra az emberi butaság vs. gondolt "okosság" határvonala.
Aztán amikor a fagyi nyal, az meg nem tetszik
Most csak simán vállalni kell azt, ami jár érte.
Kérdés ugye ki és mikor módosított az adatokon, mert ő követte el hamisítást.....
A segítségeteket szeretném kérni.
Minap kaptam egy levelet a megyei kormányhivatalból a közlekedésfelügyelőségtől.
A helyi rendőrkapitányságnak köszönhetően :) a közúti járművek megvizsgálásáról szóló KÖHÉM rendeletben
a motorom műszaki hiányosságai miatt meg kell jelennem a megyei vizsgálóállomáson a motorom összes papírjaival együtt !
Indoklás:
Közúti igazoltatásnál a jármű nem felel meg a közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának a műszakija.
Gondolom én nemigen tetszik neki a motorom valós teljesítménye és a forgalmiban beírt 650 köbcenti és lóerő aránya miatt !
Ilyenkor mit csinálnak vagy mi a teendő ? Valaki tudna segíteni,esetleg hasznos tanácsot adni ?
Köszi a segíséget előre is !
Nem leszek hálátlan ... :)
mangela87@citromail.hu
üdv.
Csak kamu..... egyre durvább előírásokat kell teljesíteniük és ehhez mindenféle -drága- trükköket bevezetnek
Ahelyett, hogy megtiltanák és kész...... Érdekes, hogy Svájcban és USA-ban nincs is dízel kocsi, mert ők már qrva régóta tudják és értik, hogy egy méreggyártó szerkezet.
ez is olyan mint a dízel autó, egyre elfogadottabb, de nekem nem kell akkor sem
ha annyi 5ezresem lenne ahányszor volt ez a "vettem egy 125-öst 50es adásvételivel" téma akkor már thaiföldön masszírozna 2-3 ribi
vettem egy 125 ccm hondát rendszám nélkül csak egy sima segédmotoros adásvételivel,de forgalomba szeretném helyezni rendszámozni érdekelne hogy ez menyibe fog fájni illetve hogy hogyan lehetséges.válaszokat köszönöm!
Köszönöm a helyesbítést!
ha ez mind megvan akkor sikerülni fog