Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na látod.....ezé van nekem mobilom,a mögé nem lehet elbujva hugyozni
ahogy látom ez a mafla még be is pislantott!
tehát szó szerint nyakon hugyozta magát...
ezt a barmot....... hogy a faszba esett be ugy a fülke mögé?
drágának találom a b kinget akkor már busa vagy 1000rr
Szia Lackó....a B king megy a vasba
akkor mi lesz a B-king-el?
oké akkor fohászkodj az égieknek hogy huzzák ki a számaimat
Akkor nyerj hamar tiéd lesz 600 as minden cuccal egyben nekem elég egy 2009 es 1000RR vagy Hayabusa
Oké De kurva jó lenne ha valóban nyernék...vennék neked egy ezrest A 600-as az enyém,a nyanya megkapná az nsr-t
hamar tölts egy lottót
Ha nyerek a lottón akkor meg veszem,és a Sanci ezredesét is
Megveszed? Mikor akkor nézegethetem az 1000 gépeket
Pedig azt akartam javasolni....le kenhetnéd a kerítésemet is,ha már igy benne vagy a melóba
Tavasszal én is gőzerővel javítgatom a házat,kivűl-belűl.
Na ezt nem kellett volna mondanod, már kiütéses leszek ha csak ránézek egy ecsetre. Tőlem még kibírtak volna egypár évet.
Te valamit tudhatsz.......mindig festesz
azért arra kiváncsi vagyok.....meddig tolta a vonat a buszt mire meg tudott állni? Mert elég csúfosan nézett ki...
ma festettem a korlátelemeket, holnap meg a másik oldalukat aztán este megint melódia.
Igen láttam a hírekben, pár évvel ezelőtt egy kollégám trafált el egy német nyugdíjasokat szállító autóbuszt Siófoknál, ott is volt mészárszék.
Értem.....
Mizujs? Láttad a buszt amit telibe trafált egy vonat?valahol külföldön volt.......
Ma nem volt otthon még most vonatozik hazafelé.
Szia Csibe
Azt el is hiszem hogy be volt öltözve
Bár ha a mai napot tudom előre.....akkor már én is vissza értem volna Kanizsárol,nekem van bélelt bőrgatyám
Szia Pogi!

Nem fázott mert volt rajta néhány réteg ruha.
Szia Tomipapa....nah ezt a pechet,ma 2ig dolgoztunk ha ezt tegnap tudom akkor levittem volna a kábeleket.Bizti fáztál