igen, majd télen szépen meg lesznek tisztítva az érzékelők, meg át lesz nézve minden. addig nem akarom szépkapni (így sem tudom még hogy mit/hogy kell, de legalább lesz időm)
Semmi gond,majd jelentkezz,ha valami van.
Ma meg már utban voltam haza, mert időre kellett érnem,mikor telóztál.Mikor végeztem a Praktikerben akkor hivtalak.
Egy próbát megér de a ragasztás de amit te ajánlottál az nagyon baráti ár amit nekem mondtak annak a töredéke ha nem lehet ragasztani akkor marad a szétszedés egy is ráférne egy takarítás és akkor onnét tol a tiéd a pálya köszönök mindent addig is
Semmi gond akkor próbáljátok megragasztani,én ugy gondoltam hogy a két rész közt középen tört el a bal zsanér. Ezt csak zsanércserével tudtam volna intézni.,és ez természetesen pénzbe kerül.
Innen Banditáé a pálya.
De ha elkurjátok és befolyik a ragasztó a forgó részhez akkor szopás van!
Nem vészes a szétszedése,de ha nem csináltál még ilyent legalább párszor,akkor inkább bízd szakira.
talán egy kis kanyargós fotózás is belefér
Ma meg már utban voltam haza, mert időre kellett érnem,mikor telóztál.Mikor végeztem a Praktikerben akkor hivtalak.
Innen Banditáé a pálya.
http://youtu.be/vw00vzr5aeE
Nem vészes a szétszedése,de ha nem csináltál még ilyent legalább párszor,akkor inkább bízd szakira.
Ha nem boldogultok juttasd el hozzám,ingyen és bérmentve megcsinálom!