Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd a mikulást
Ismerős képen látható az új motorom
Keszthelyen ez a kémény mikor fog valakit agyon csapni?
Ismerős a kép?
Köszi a fúrót most már bátran fúrhatok
bújkált a kisördög, hogy 200 felett "vegyem" a bukkanót... de döntött a józan ész
ez az elővigyázatosság...ha leszartad volna, hogy bukkanó van és tartod azt a tempót, tuti megvan a busz. respect!
Nem volt hideg,lassan mentem , ,

talán egy kis kanyargós fotózás is belefér
rendben egész nap itthon leszek
Igen, lehet hogy Imi is kijön. Nekem attól függ, hogy mikor jönnek elvinni a BMW-t, ez szerintem délelőtt kiderül. Írok ide, vagy majd hívlak
holnap akkor jössz-?
nem volt hideg haza felé?
szétszedni bármit szétszedek
igen, majd télen szépen meg lesznek tisztítva az érzékelők, meg át lesz nézve minden. addig nem akarom szépkapni (így sem tudom még hogy mit/hogy kell, de legalább lesz időm)
Semmi gond,majd jelentkezz,ha valami van.
Ma meg már utban voltam haza, mert időre kellett érnem,mikor telóztál.Mikor végeztem a Praktikerben akkor hivtalak.
Ez jó, .Látom a digikijelző még a régi nem?
Egy próbát megér de a ragasztás de amit te ajánlottál az nagyon baráti ár amit nekem mondtak annak a töredéke ha nem lehet ragasztani akkor marad a szétszedés egy is ráférne egy takarítás és akkor onnét tol a tiéd a pálya köszönök mindent addig is
Semmi gond akkor próbáljátok megragasztani,én ugy gondoltam hogy a két rész közt középen tört el a bal zsanér. Ezt csak zsanércserével tudtam volna intézni.,és ez természetesen pénzbe kerül.
Innen Banditáé a pálya.
Baszameg szépen lerántotta a busz
Bátor buszos 4:40nél

http://youtu.be/vw00vzr5aeE
De ha elkurjátok és befolyik a ragasztó a forgó részhez akkor szopás van!
Nem vészes a szétszedése,de ha nem csináltál még ilyent legalább párszor,akkor inkább bízd szakira.
hozzá lehet férni ragasztani 1 próbát megér
Szedjétek szét és továbbra is az epoxit javaslom vagy FBS-t.
Ha nem boldogultok juttasd el hozzám,ingyen és bérmentve megcsinálom!