Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor jó Most ő ázott ,reggel én ázok,este a Csibe ázik el Ez van....ha az ember motorozik
Nem cukorból van. Am. akárhányszor elmegy szinte mindig eléri az esö
szegény gyerek...ez miattam van Remélem nem lesz beteg
Lac is most ért haza.Jól elázott a segge.
Szia Csibe. Még csak negyedig van az akna......a csőben van dugulás.....ma esett az eső és nem tudtam semmit csinálni.Remélem holnap már megtudom oldani a dolgot.
Üdv Pogi!

Most esett le milyen nagy sz@rba kerültél. Emésztőd van? Nálunk is volt az idén egy hasonló jelenség és az okozta hogy teljesen feltellett a gödör, a szippantás megoldotta a gondot.
jah abból asszem van, meglesem
Jol van....akkor ha ráérsz valamelyik délután megüthetjük ezt a témát.A héten 2ig dolgozom
De pénteken ezért ugy bebaszok mint az állat.....
ha eldugult akkor felejtős ezek a dolgok drótot le kell dugni a végére rákötni egy olyan dolgot ami szépen végig tudod húzni a cső belsejében és kiszedi a cuccot de segítek megcsinálni de szar ban leszünk
Meg probáljuk vele?
Most olvasgattam a neten mit lehet tenni ilyen esetben......kész beszerás..... sütöpor....szodabikarbóna
nekem elvileg van drót az is jó
ha lenne kis ujj vastagságu sodronyom azt eltudnám nyomni benne....de ami nekem van az marha vékony. na mindegy.....törjük a fejünket,és meglátjuk mi lesz.
Holnap kérek szabit péntekre.....
bazz akkor szépen megakadhatott a cucc kitalálok valamit max ipari hipó vagy purexol de szerintem a slag bő vízzel a leg jobb
upsz.......akkor mit csináljak? Nincs valami folyadék? vagy mit tom én...
Probáltam tömlőt benyomni az akna felől....ugy hogy nyomattam vizzel....egy darabig eltoltam benne de nem sok sikerrel
a görény is max 5 méter más kell
Most mértem.....kb 13-15 méter az aknátol a kanyarig (a ház sarkáig)
Lassan elszivárog a viz....de nem merem használni nehogy vissza jöjjön me akkor nagy szarban leszünk.
oké de milyen hosszan kellene felnyúlni a csőbe?
Azért csak probálkozz légyszi ......kurva hideg van a kinti budin
jó lenne egy ilyen igaz
ez kibaszott jó kinyomtatom és már fityeg is a cégnél a varroda falán
nem értem el sajna a Lacit
Majd hozd át azt a flexet......rakok bele másikat.. De mind a kettőt kicseréljuk,a fogaskoszorút is....és a pici fogaskereket.
Nem kérdezted meg....meg van a görény?
Most mutatta a tv......nem semmi pusztítást csinált az iszap