A pici camerát elő kaptam és avval ujra meg probáltam felvenni a dolgot de az már nem volt olyan.Már észre vette hogy mi a helyzet és bohockodott...de a szájában volt a trafik áru
Majd nem behugyoztam a röhögéstől....olyan komoly pofával ült itt mint a nagyok Közben egy szál cigi logott a szájában...én meg nyomkodtam ezt a fos telefont hogy csináljon egy képet de nem akart
Szia
Párszor már le ejtettem....és nem csinál képet...csak ha a kedve tartja.Az este a pocok is kért egy cigit....adtam neki,és olyan faszán ült itt a szobában cigivel a szájában mint a nagyok. Na azt sem tudtam lefotózni
Szia Nekünk már csak ez marad
A túrára is tiszta motorokkal indultunk ...és lám......tiszta kosz és sár lett amire odaértünk
Dagonya a mi életünk ilyenkor összel
A PICSÁBAAAA!
Ez hüje...ennek minden kell ami nálam van...ha sört iszok akkor azt is kér.....
Még azon csodálkozom.....hogy nem hozott nőt a házhoz
Nehogy rászoktasd a dohányzásra azt a kutyát.
Párszor már le ejtettem....és nem csinál képet...csak ha a kedve tartja.Az este a pocok is kért egy cigit....adtam neki,és olyan faszán ült itt a szobában cigivel a szájában mint a nagyok. Na azt sem tudtam lefotózni
Már felkeltem, itt vagyok.
Jó éjt Tesó
Akkor meg nyugodtam
Na lépek....megnézem a tv-ben ezt a gumipókot és tentebaba,egész héten tulorázunk bassza meg.
A túrára is tiszta motorokkal indultunk ...és lám......tiszta kosz és sár lett amire odaértünk
Dagonya a mi életünk ilyenkor összel