Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez egy kb 4mmX4mm es öntvény cucc de szépen síkba van törve nem hiányzik semmi sem szépen össze is illik egymással
Akkor jó!
Ha nem nagy a gáz(repedés),nem hiányzik nagy darab akkor epoxival simán ragasztható.
Szia minden ép csak a zsanér törött most is ezen nyomom a netet de Tomi51 ma ép hívott hogy megoldja
Pontos tipus?
Csak a zsanér repedt?
Szalagkábel ép?(minden pozícióban van-e képed)
Ha segítség kell,szólj!
Gratulálok
aztakurva!
Csibe most használd a navigációt!
Hali srácok ma meglett A1 forgalmi vizsgám is .
Márt csak 2év és nagybringa....
Remélem Csibe nem erre jár.
én nem merem szétszedni
Lacikám Neked azt jó szemed van azt a bazi sok ikont látod a gépen!Én még feleakkora felbontásban is négyszemmel nézem.
Most akkor eddig még nem is tudtál vele csinálni semmit?
tel számom 30-503 -51-18 arról írtam smst
IWIWET rendeztem telószámod nincs végig meg!
Ja akkor most védőruháért kilincselhetek a tüzoltóknál,talán az ism segit elintézni,hogyha lehetne menni önkéntesmunkára,meglegyen.
?
lefotózom 1 pill
http://www.tim.id.au/blog/tims...
Itt nézd meg melyikhez hasonlit a zsanérod a legjobban,mert konkrétan a Tiéd nincs benn.Ha letöltöd a pdf eket elég jó fényképek vannak.
asus F5M series
jó lenne igen de mindig lemondja valaki de ha lennénk egy 6 an akkor mennék szívesen
Pogi ? hol van?Emlitette a laptopot milyen tipusu a Tiéd?
Látom tájékozott vagy!Mentek még valamikor?
Nem tudnak adni mert elfogytak és elvileg már be sem engednek de saját szerszámot kell vinni
Nézem!Laci Te voltál Devecserben önkéntes munkán?Mer t most beszéltem velük de azt sem tudták megmondani hogy most adnak e ruhát,szerszámot,vagy nem tudnak adni.