Sziasztok, nyílt egy új rész a fórumon: Motorosok horgászbottal! Ezt a rész én kértem, mivel tudom sokan horgásznak. Szeretném ha benépesítenénk, ha tudtok jó tavakat, folyókat hol lehet jókat horgászni esetleg infókat a tóról: jegyár, halfajták, nyitvatartás stb., illetve milyen útvonalon lehet megközelíteni, legyen az földút vagy rendes út? ! Illetve lehet szervezni közös találkozókat is Szóval hajrá
remélem is hogy még az idén csinálunk egy össze röffenést
Itt is van mit tenni.....most nem esik és mindjárt mennem kell az erdőre egy kis fát lehordani. A jövő héten minden nap túlórázunk...nem sok szabad időm marad délutánonként
De igen A távirányítón aktiválható minden....a néma riasztás (amikor csak az irány jelzők villognak,és rezeg ill.csipog a távirányító)
És még az is hogy világítson a távirányítón a kijelző.....meg sok minden. De majd meg látod ugy is.
Szia Akkor lett volna jó ha az összes funkciót fel vettem volna...
Itt arra gondolok hogy pl a néma riasztás,amikor a távirányító csak rezeg....és nem sipákol a motor
Itt is van mit tenni.....most nem esik és mindjárt mennem kell az erdőre egy kis fát lehordani. A jövő héten minden nap túlórázunk...nem sok szabad időm marad délutánonként
És még az is hogy világítson a távirányítón a kijelző.....meg sok minden. De majd meg látod ugy is.
Itt arra gondolok hogy pl a néma riasztás,amikor a távirányító csak rezeg....és nem sipákol a motor
Megnéztem, jó lett.