Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem tudok Én sem azokon a nyelveken de ha iszok egyet akkor talán.
Jó estét!

Mi a helyzet, meggyógyultál?

Ha ezt néznéd meggyógyulnál rögtön: Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten
Csibeex....meg kaptam de a tököm se tud japánkínaiul.....a blokk olyan mint az enyém....de a váz az már új tipus.
ja vagy úgy nem tudtam hogy sírni kell a filmeken
Na arra befizetek kijön szerintem még a K16 os GSXR is mire az elkészül
Hiszem ha látom!
És nem benned kételkedem!
Sziasztok most hallottam egy bennfentestől ,hogy egy magyar befektető csoport jövőre befejezi a Balaton-ringet! A spanyoloké lesz a szervezési jog de magyar tulajdonú lesz... Úgyhogy elvileg jövő ilyenkor már karcolhatunk ott is!
jah, én nem azért készítettem elő, csak megnéztem a Titanicot
Na na ,csak nem feküdni! Azt hagyd meg nekem
Egy kis kúra azt mindjárt futni fogsz!
Szia!
Táposak vagytok ,nem vér folyik bennetek hanem cékla lé az a baj
hát már én is előkészítettem a 100-as zsepit
annak igen de rossz is az mikor fáj
A lumbágós derekamnak sajnos már nehéz.
pedig nem is olyan nehéz
Szia!

A kicsivel talán elbírnék de a nagyobbikat azt emelgessétek csak Ti.
Ma egy kis edzős nap van
Épp most olvastam hogy a közmunkások háborogtak azért mert az érintett házak lakói ki sem mentek megnézni mi a helyzet a gáton, nemhogy csináltak volna valamit a saját érdekükben. Aztán meg ha elönti az ár Őket, sírnak-rínak. Valamikor régen a kertek felől is volt valami gát vagy magasítás csak hát az idő folyamán a szél elvitte a földet.
Jó reggelt!

Ej, megmondtam hogy hideg kőre ne p.....! Na csak kúráld magad hogy mielőbb kikerülj a párnák közül. Küldtem neked egy leírást, az a te motorodé?
Órán az iskolában a tanító néni látja, hogy nagyon mozog a hátsó pad. Meg is kérdezi Pistikét.. Mi történik ott hátul Pistike? A tanító néni mondta, hogy húzzam meg a Margót...
Ide célozz
Jobbulást de tudod miért vagy lázas mert nem használtad a lázmérőd vigyek neked egy muffot?
na akkor nyomom tovább az ágyat....belázasodtam bassza meg.....