Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pogi!Ugy lefagytam mind a huzat.Nézd meg 16 biten a cod ot-ugy indul-e?
Ha mondasz egy pontos típust, akkor hétfőn vagy kedden mondok árat a zsanérra!
Jóccakát!
Sziasztok

Olyan notebook zsanér javításának legegyszerűbb módja ha beviszed egy szervizbe (pl.: Procomp ) és kérsz árajánlatot a javítására. Egyébként csere szokott lenni, és a fém zsanér nem egy nagy összeg! A műanyag részek (burkolat) drágábbak, ezért szerintem azt ragaszd meg saját kezűleg! Ha kell segítség szólj(atok) nyugodtan!
joccakát Csibe
nem élő egérre gondoltam......hanem optikaira,anyanyának még az a régifajta golyos egere van és kiakarom cserélni neki
Na tényleg jó éjt mert mindjárt kelek.
Ha egér kell adok neked ingyen. Van belőlük bőven.
nem rád lövünk...aludj nyugodtan
Nem szeretném meghallani hogy lövöldöztök mert megyek aludni.
Mindjárt utánnanézek
amit Te irtál meg...az demó,nem?
És a sima nem a cod2 ?
single-t szeretném
A single playert vagy a multiplayert akarod elinditani?
500-as szett Majd meg jön,nyugi. Még a riasztó sem jött meg.....sőt nincs is raktáron De meg van rendelve....talán ide ér valamikor.
Te......valamit nem értek.Miért nem indul el a Cal of duty? Pedig ennek tényleg nincs valami nagy rendszer követelménye.....és elvileg mennie kéne
Szia!Nem jött meg az 500 as hengerszettem , ,még majd hétfőn.Holnap megyek pestre hajnalban,csak este jövök meg.Ha megjön a szett ugy kipolírozom a be és kiömlőket mint a tücsök p..ja!
Mi van a riasztóval?
Szia Tomi Mi ujság?
Szia!Sajna fiam laptopja ugyanebben a hibában szenvedett!Neki a hátlap törött ki a zsanér megszorulása miatt.A zsanér egyre jobban szorult majd teljesen beállt.
Emiatt pesten is jártam a központi Acer szervizben.Sajnos minden tipusban,sőt gépenként is eltérő a zsanér szerkezete,rögzitése.
Olyan vadi uj gyári zsanért is adtak a kezembe,hogy nem is tudtam megmozditani,eleve be volt szorulva,semmilyen müanyag siklóelemet nem tartalmazott,csak fém a fémhez.Ocsmányság.
Ilyen zsanérokat csak szervizekben tudsz szerezni,vagy a régit megreparálod-kiszeded-tágitod-WD40,azt jó lesz.Inkább laza legyen mint szoros.
Keress márkaszervizt és telózd le hogy mik a lehetőségek.A zsanérnak jónak kell lenni,csak utánna érdemes a kerettel foglalkozni,ha az is eltörött.Csak mutatóképpen fiam gépére első-hátsó LCD müanyag 13+17 e bruttó ft-össz 30 e!
Egyáltalán mi törött el Neked?mert nem látom pontosan a képen.
http://www.mediamarkt.hu/aruha...
Irj nekik mailt...biztos válaszolnak hogy van e olyan bizbasz
jobb lenne ha eljönnél...bemegyünk együtt,nekem is kell vennem egeret .Meg aztán ha ketten megyünk....tudunk velük alkudni
Egerszegi kollégák valaki megkérdezhetné nekem a Media ban hogy nincs e ilyen bizbasz
Az utolsó már jó.
igy már ok